Kultura > Film/TV

GLUMAČKE ZVEZDE ispred i iza kamere: AL PAĆINO će igrati u filmu koji režira DŽONI DEP

"Modi" će biti drugi Depov dugometražni film koji potpisuje kao reditelj, a prvi se pojavio još 1997. pod nazivom "The Brave"

Izvor: K1info

11/05/2023 > 20:09

podeli vest:

GLUMAČKE ZVEZDE ispred i iza kamere: AL PAĆINO će igrati u filmu koji režira DŽONI DEP
Foto: Tanjug/Andy Kropa/Invision/AP


Al Paćino se pridružio glumačkoj ekipi filma "Modi", biopiku u kojem takođe igra "John Wick: Chapter 2" glumac Rikardo Skamarćo, a koji će režirati Džoni Dep.

"Modi" istražuje dva haotična dana u životu italijanskog umetnika Amedea Modiljanija (Skamarćo), kojeg prijatelji zovu Modi. Tražen od strane policije dok živi u Parizu pogođenim Prvim svetskim ratom, Modi želi da napusti karijeru umetnika. Ali Modiljanijeva trenutna situacija postaje još komplikovanija kada upozna kolekcionara umetnosti (Paćino), koji bi mogao da promeni njegov život.

Producent filma, Bari Navidi, sarađivao je sa Paćinom na nekoliko prethodnih filmova, uključujući adaptaciju "The Merchant of Venice" (Mletački trgovac) Vilijama Šekspira iz 2004. godine, kao i u ostvarenju "Salome" sa Džesikom Čestejn koji je Paćino režirao.

- Ovo je trenutak iz Modiljanijevog života koji nam daje uvid u njegovu borbu kao umetnika koji pati od izostanka priznanja - rekao je Navidi.

Paćino, koji je sa filmom "The Irishman" imao svoju devetu nominaciju za Oskara 2020. godine, nedavno se pojavio u kriminalističkoj drami Ridlija Skota "House of Gucci" i u Amazonovoj seriji "Hunters", što je bila njegova prva glavna televizijska uloga u dosadašnjoj karijeri.

"Modi" će biti drugi Depov dugometražni film koji potpisuje kao reditelj, a prvi se pojavio još 1997. pod nazivom "The Brave", u kojem je glumio sa Marlonom Brandom.

Film bi trebalo da počne da se snima u Budimpešti ove jeseni i biće predstavljen kupcima na Filmskom festivalu u Kanu 2023. godine, gde će Depov najnoviji film "Jeanne du Barry" imati svoju premijeru.

 

Ostavite komentar