Kultura > Film/TV

Ako ona zapeva DAM-TI-DAM-TI-DAM, biće haos: RIJANA će u novom filmu biti - ŠTRUMPFETA

Pokušala sam da dobijem ulogu Velikog Štrumpfa, ali nije uspelo, našalila se slavna pevačica

Izvor: K1info

01/05/2023 > 15:14

podeli vest:

Ako ona zapeva DAM-TI-DAM-TI-DAM, biće haos: RIJANA će u novom filmu biti - ŠTRUMPFETA
Foto: Tanjug/AP/screenshot


Paramount Pictures i Nickelodeon Movies snimaju animirano-igrani film o Štrumpfovima. Film još nema zvaničan naziv, a glas Štrumpfeti daće Rijana, najavila je sama pevačica nedavno na CinemaConu.

Osim toga, Rijana će pisati i izvoditi originalnu muziku za film, a biće i producent.

- Pokušala sam da dobijem ulogu Velikog Štrumpfa, ali nije uspelo - našalila se na pozornici.

O filmu se ne zna mnogo osim datuma izlaska - 14. debruara 2025. Međutim, voditelj Paramount Animationa Ramsey Naito rekao je da će istražiti teme identiteta i postaviti ključno pitanje - “Šao je Štrumpf?”

Film, koji režira Kris Miler, zasniva se na stripovima belgijskog umetnika Peja, a u režiji će učestvovati i Mat Landon. Scenario je napisala Pam Brejsi. Osim Rijane, producenti će biti Džej Braun, Tajran “Ty-Ty” Smit i Rajan Haris.

Što se igranih filmova tiče, glumila je u “Battleship”, “This Is the End”, “Guava Island”, “Ocean’s 8” i “Valerian and the City of a Thousand Planets”.

Njena pesma “Lift Me Up” snimljena za film “Black Panther: Wakanda Forever” bila je nominovana za Oscara ove godine za najbolju originalnu pesmu.

Poslednji film o Štrumpfovima bio je reboot iz 2017. “Štrumpfovi: Izgubljeno selo”, koji je došao posle dva 3D filma u kojima glumi Nil Patrik Haris uz glasove Keti Peri, Džulije Roberts, Krisine Riči, Henka Azarije, Džoa Manganjela i drugih.

 

Ostavite komentar