Kultura > Muzika

Rijanini FANOVI ODUŠEVLJENI: Pevačica posle skoro SEDAM GODINA objavila SINGL

Pesma "Lift Me Up" najavljuje se kao počast preminulom Čedviku Bozemanu, koji je tumačio glavnu ulogu u prvom delu filma "Black Panther"

Autor: K1info/klix.ba

28/10/2022 > 17:20

podeli vest:

Rijanini FANOVI ODUŠEVLJENI: Pevačica posle skoro SEDAM GODINA objavila SINGL
Foto: Youtube PrintScreen


Skoro sedam godina od svog poslednjeg albuma "Anti", a više od pet od kada je bila redovna na pop listama najslušanijih pesama, Rijana je konačno predstavila novu pesmu.

Pesma "Lift Me Up" najavljuje se kao počast preminulom Čedviku Bozemanu, koji je tumačio glavnu ulogu u prvom delu filma "Black Panther", pre nego što je preminuo od raka 2020. godine.

Napisao ju je Tems (jedna od najvećih pop zvezda koja se pojavila u Africi poslednjih godina), Ludvig Jeranson (producent i kompozitor koji je osvojio Oskara za svoju prvu partituru o Crnom Panteru), Rajan Kugler (koji je režirao oba filma "Black Panther") i sama Rijana.

Prvi deo filma "Black Panther" u 2018. bio je prilično značajan i zbog svog saundtreka, kompilacije sa brojnim zvezdama. Nastavak, "Black Panther: Wakanda Forever", takođe dobija veliki muzički podstrek, predvođen pesmom "Lift Me Up", novim Rijaninim singlom koji je objavljen danas.

Prošlog meseca otkriveno je da će Rijana biti glavna zvezda poluvremena Super Bowla, što je pokrenulo spekulacije o novoj muzici i potencijalnoj turneji 2023. godine.

Umetnici često koriste nastup na poluvremenu kao neku vrstu reklame za predstojeće koncerte.

Pevačica je svoj poslednji album "Anti" objavila 2016. godine i potom je odlučila da napravi pauzu od snimanja pesama i posvetila se radu na kolekciji šminke i donjeg veša.

 

 

 

Ostavite komentar