Showtime > Celebrity

Amerika bruji: SATANIZAM! Šta zapravo predstavlja ZNAK koji je pokazala RIJANA tokom nastupa na Super Boulu?

Podigla se prašina na Twitteru. Slavnu pevačicu jedni optužuju, drugi je brane...

Izvor: K1info

17/02/2023 > 17:16 >> 09:02

podeli vest:

Amerika bruji: SATANIZAM! Šta zapravo predstavlja ZNAK koji je pokazala RIJANA tokom nastupa na Super Boulu?
Foto: Youtube PrintScreen/NFL


Rijanin nastup na Super Boulu izazvao je lavinu komentara na društvenoj mreži Twitter, i prepucavanja već danima ne prestaju.

Uprkos tome što malo ko može da ospori spektakularnu koreografiju koju je pevačica izvela sa plesačima, ima i onih koji sam kraj njenog izvođenja komentarišu kao satanistički ritual, zbog simbola trougla koji je pevačica pokazala. 

Svi znaju da su trouglovi simbol Satane. Takođe krugovi sa zvezdom, naopačke krstove, cik-cak strelice, tri šestice, taj levijatan krst... ha, upravo sam shvatio da statan ima sve simbole. To je zbunjujuće - napisao je jedan korisnik na društvenoj mreži. 

Bilo je i onih koji su ismevali ovakve tvrdnje, objašnjavajući da se radi o bezazlenom simbolu. 

- To je samo simbol za dijamant. Znate pesmu koju je upravo izvela? Sve je to omaž Rocafeli/Jaizu - koja je osnovala njenu karijeru. To je simbol/ikona kompanije. Nije tako duboko…Uopšte - opravdala je Rijaninu poruku jedna  tviterašica. 

Ima i onih koji su simbol koji je Rijana pokazala protumačili kao zaštitu vulkanu:

- Molim vas, ne radite ovo. Gabard je sa Havaja. To je simbol koji Havajci koriste u svom kretanju da zaštite Mauna Kea. Planina. To je oblik planine. To nije neki masonski znak. 

Rijanin nastup privukao je i pažnju voditelja Granta Stinčfilda s televizije Real America's Voice. Reč je o desničarskom komentatoru i voditelju, i to krajnje američke desnice, koji tvrdi da je ceo Rijanin nastup bio satanistički ritual.

Ona je odevena u crveno i pada s neba, a okružena je ljudima koji su odeveni u anđele. A znamo li svi za priču o tome kako je Satana pao s neba i sa sobom poveo svoje pale anđele - zapitao se uzrujani voditelj.

Govorio je, isto tako, o tome kako roditelji neće moći lako da objasne deci zašto se pevačica hvatala za međunožje i njen šou je proglasio odvratnim.

Inače, ovo nije prvi put da desničari ili religiozni ljudi povezuju Rijanu sa satanom. Nedavno je izvesni sveštenik Džerald Džonson izjavio da je bio u paklu i da je tamo svirala Rijanina pesma.

Bilo kako bilo, Rijanini fanovi saglasni su da je njen nastup vredelo čekanja, jer se Rijana  vratila na scenu u nedelju uveče za sjajan nastup tokom poluvremena Super Boula 57.

Iako nije imala kolege, goste iznenađenja, koji bi pevali pored nje, imala je jednog baš specijalnog gosta - novu bebu na putu. Pevačica je svoj stomačić ponosno pokazivala tokom celog nastupa. 

 

Ostavite komentar