Showtime > Celebrity

Članovi METALLICE žale se što ih RIJANA NIJE POZVALA da pevaju PRATEĆE VOKALE na Super Boulu

Da li bi Rijanin Super Boul performans bio još spektakularniji da je pozavala Metallicu ili Toma Holanda?

Izvor: K1info

16/02/2023 > 18:46

podeli vest:

Članovi METALLICE žale se što ih RIJANA NIJE POZVALA da pevaju PRATEĆE VOKALE na Super Boulu
Foto: Tanjug/AP Photo/Chris Pizzello, Tanjug/AP Photo/Ross D. Franklin


Metallica je bend za koji mnogi veruju da bi trebalo da nastupi na poluvremenu Super Boula. Iako se to nije dogodilo tokom 57. finala NFL-a, ikone hevi metala su veselo upućivale na dugo očekivani nastup Rijane.

Ubrzo po završetku poluvremena, Metallica je na Twitteru podelila: "Ne možemo da verujemo da nas Rijana nije zvala da budemo njeni prateći vokali…" U tvitu je bio i snimak njihovog performansa u emisiji Apple Music’s Carpool Karaoke: The Series. Bend se vozio u kolima sa glumcem/komičarom Bilijem Ajhnerom pevajući razne pesme, uključujući i Rijaninu "Diamonds".

Za sve one koji su možda propustili, Rijana je u poluvremenu 57. Super Boula izvela spektakularni 13-minutni šou, njen prvi veliki nastup posle petogodišnje pauze, koji je takođe iskoristila da najavi novu trudnoću.

Kao što je često bio slučaj sa koncertima u poluvremenu, bilo je mnogo spekulacija da bi na njenom nastupu mogle da se pojave neke od muzičkih zvezda, a govorkanja koja su krenula još u septembru navodila su listu od pedesetak mogućih učesnka, od Džej Zija do Eminema.

Poznato je da je Rijana naposletku odlučila da na scenu izađe solo. Međutim, fanovi ne prestaju da maštaju o tome kako bi izgledalo da je odlučila da pozove - Toma Holanda!

Treba napomenuti da Tom nije samo borac protiv zločina u kostimu Spajdermena - on je takođe spektakularan plesač i trebalo bi da igra Freda Astera u predstojećem biografskom filmu.

Većina ljudi mogla je da se uveri u Tomov talenat još 2017. godine, kada su on i njegova koleginica iz Spajdermena - a sada devojka - Zendaja našli u epskoj epizodi popularnog Comedy Central šou programa "Lip Sync Battle".

U epizodi Tom i Zendaja su naizmenično izvodili svoje omiljene melodije, a mlada glumica je izvela prilično impresivnu verziju "24K Magic" Bruna Marsa.

Nažalost po Zendaju, njeni napori ni izbliza nisu bili jednaki onima njenog suparnika, koji je ušao u istoriju mešavinom "Singin’ in the Rain" Džina Kelija i Rijaninog megahita "Umbrella".

Preuzevši koreografiju i kostim direktno iz originalnog muzičkog videa, Tom se nije štedeo, na kraju izvevši prednji salto na kišom zasutoj sceni.

Naravno, Zendaja je bila toliko oduševljena Tomovim nastupom da se bukvalno  srušila na sceni, klanjajući se pravom pobedniku njihovog duela. Takođe, s obzirom da se njih dvoje sada zabavljaju, da li je suvišno zapitati se da je to bio trenutak kada je Zendaja shvatila da je Tom onaj pravi.

U svakom slučaju, klip star više od 5 godina ima 139 miliona pregleda, što znači da fanovi smatraju da bi imalo smisla da je Rijana odala počast Tomovom performansu i pozvala ga da sa njom izvede pesmu na Super Boulu.

A fanovi na Twitteru su reagovali na jedinstven način, podsećajući i nadajući se da bi Tom Holand njen nastup učinio još spektakularnijim.

"Ne znam sa kojom pesmom će Rijana započeti svoj nastup, ali bolje je da izvede Toma Holanda tokom pesme "Umbrella"", napisao je jedan korisnik Twittera.

"Ako Rijana dovede Toma Holanda na binu tokom poluvremena, kunem se da se nikada više neću žaliti", poručio je drugi.

 

Ostavite komentar