Kultura > Film/TV

PRVA SRPKINJA na svemirskom brodu: Tijana Upčeva o ULOZI u američkoj SF seriji "The Ark"

Glumica je rekla da ima ponuda za nešto "novo i lepo", i da je za sada izvesno da će biti druge sezone serije "The Ark"

Izvor: K1info/Tanjug

28/04/2023 > 12:23

podeli vest:

PRVA SRPKINJA na svemirskom brodu: Tijana Upčeva o ULOZI u američkoj SF seriji "The Ark"
Foto: Tanjug/Jadranka Ilić


Gošća nove epizode video serijala Tanjug Reflektor bila je glumica Tijana Upčeva koja je govorila o svojoj ulozi u američkoj seriji "The Ark" snimljenoj u Srbiji.

Upčeva je rekla da igra Evu Marković koja predstavlja presedan pošto se radi o liku Srpkinje, šefice održavanja u svemirskom brodu.

Prema njenim rečima, najzahtevnije je bilo ovladavanje stručnim izrazima koje bi joj bilo teško izgovoriti na srpskom jeziku, a kamoli na engleskom.

- Volim na stranim setovima što smo ipak malo više maženi i paženi. Profesionalno imamo neke možda bolje uslove za lični napredak, koncentraciju, kada dođemo na set - rekla je glumica.

Upčeva je dodala da je u ostalim segmentima nezahvalno upoređivati domaće i strane produkcije, s obzirom na žanrovskim razlikama projekata.

Nakon iskustva rada na inostranoj seriji "Outpost", sa čijom međunarodnom postavom je postigla veliku bliskost, Upčeva priznaje da je bila malo skeptična pred početak rada na "The Ark".

- Došla je nova ekipa koju treba prihvatiti. Međutim, možda su mi više prirasli srcu - priznala je glumica.

Upčeva je rekla da ima ponuda za nešto "novo i lepo", i da je za sada izvesno da će biti druge sezone serije "The Ark".

- Sve mimo toga je neki gratis. Definitivno bih volela da nastavim u tom pravcu. Možda neki film u stranoj produkciji - rekla je Upčeva.

 

Ostavite komentar