FunBox > Misterije

Tiktokerka pronašla TAJNU SOBU IZA OGLEDALA u kupatilu: Ako ovo nije DEČIJA IGRA, onda je - HOROR UŽIVO

Šta se tačno krije iza ovog ormarića u kupatilu? Dve su mogučnosti, jedna je jeziva

Izvor: K1info

06/11/2023 > 12:38

podeli vest:

Tiktokerka pronašla TAJNU SOBU IZA OGLEDALA u kupatilu: Ako ovo nije DEČIJA IGRA, onda je - HOROR UŽIVO
Foto: Shutterstock


Popularna tiktokerka poznata pod nadimkom 'bigbrah1' šokirala je svoje pratioce kada je otkrila tajno mesto u svom domu, a sve zahvaljujući njenim vernim psima.

Na prvi pogled, ormarić u kupatilu izgleda kao klasičan prostor za šminku i sredstva za ličnu higijenu. Međutim, ova priča ima neočekivan obrt. Tiktokerka je odlučila da otkrije tajnu svojim pratiocima i otkrila je da se iza tog ormarića krije nešto potpuno drugačije.

Kada je pomakla zadnji deo ormarića, otkrila je skriveni prostor. Ovaj tajni kutak u njenoj kući neke je oduševio, a druge zaprepastio. Na zidovima su bili otisci dečijih ruku, zidovi išarani temperama u raznim bojama. Pored toga, tu su bili i dečiji crteži. 

Ono što je dodatno privuklo pažnju bila je poruka napisana na jednom od zidova - "Love shack", što bi se moglo prevesti kao "Koliba ljubavi". 

"Ovo je ili preslatko dečije mesto za sakrivanje, ili nešto najjezivije što sam videla", "Nadam se da su ovo radila deca 90ih koja su volela pesmu Love shack od B52", "Apsolutno čudna priča", "Ovo nisu dečiji otisci šaka i stopala", samo su neki od komentara iznenađenih pratilaca.

Ostavite komentar