FunBox > Misterije

Čuli su VRISAK ŽENE iz BUNARA, a kad su SPASIOCI došli u njemu NIJE BILO NIKOG

Ovaj događaj odigrao se u Meksiku, a najjezivije je bilo to što je žena odgovarala na njihova pitanja i rekla da se zove Huanita

Autor: misteriozno.com

02/11/2023 > 23:12

podeli vest:

Čuli su VRISAK ŽENE iz BUNARA, a kad su SPASIOCI došli u njemu NIJE BILO NIKOG
Foto: Freepik.com


Jedan veoma neobičan incident dogodio se u meksičkom gradu Saltillo, kada su ljudi čuli vrisak žene iz bunara, ali spasioci tamo nikoga nisu zatekli. Sada sumnjaju da je to bio duh.

Najjezivije je to što su vrisak žene iz uskog kanalizacionog bunara čuli i oni koji su pozvali spasioce, kao i sami spasioci, a žena je odgovorila na njihova pitanja.

To se dogodilo, kako je navedeno, u 3:30 sati ujutro. Ovo vreme od 3:00 do 3:30, u kulturi mnogih naroda naziva se Đavolji sat.

Meštanin, koji je čuo ženu, otišao je u najbližu bolnicu i rekao da je jedna ženska osoba pala u bunar i traži pomoć, kao i da mu je rekla da se zove Huanita.

Na mesto događaja odmah je izašlo obezbeđenje bolnice. Stigli su do naznačenog bunara čija je dubina bila 6 metara. Jedan od njih je viknuo u mračnu dubinu bunara pitajući za ime žrtve. Svi su čuli ženski glas, koji je iz dubine odgovorio: "Huanita".

Posle toga, spasioci su baterijskim lampama osvetlili bunar, ali u njemu nije bilo nikakve žene. Potom su pozvali vatrogasce, koji su za nekoliko minuta stigli sa specijalnom opremom. U bunar su spuštene merdevine i jedan od vatrogasaca se spustio njima, samo da bi otkrio da je bunar potpuno prazan i da nema tragova ljudskog prisustva.

Na dnu bunara nalazio se samo uzak kanal za vodu, kroz koji se nije moglo provući ni dete, a kamoli odrasla osoba. Naknadnim pretresom tog područja, uključujući i obližnju kanalizaciju u potrazi za navodnom žrtvom, nije pronađeno ništa. Spasioci su na kraju potpuno zbunjeni napustili mesto.

Kada su se vesti o ovom incidentu pojavile u medijima, lokalni istražitelj paranormalnih aktivnosti Roberto Avila tvrdio je da je Huanita bila duh žene koja je ovde umrla.

- Rečeno nam je da je jedna osoba ovde umrla pre nekoliko godina. Možda ona još uvek ne shvata da više nije u svetu živih, a njen duh i dalje vapi za pomoć - rekao je on.

Roberto, takođe, ima teoriju da se u bunaru nalazilo "niže biće sa astralnog nivoa", koje je svojim vriskom pokušalo da izazove nesreću na putu koji prolazi u blizini.

- Niži entitet sa astralnog nivoa sedi na mestu gde prolaze crne vode. Na tim mestima se redovno pojavljuju portali, koji su prolaz u druge dimenzije - rekao je on.

Ostavite komentar