FunBox > Misterije

Bajdene, TI LI SI? Teoretičari zavere ubeđeni: Amerikom vlada ČOVEK S MASKOM, a za to imaju i "DOKAZE"

Bajden se tokom svog mandata suočio sa mnogim teorijama zavere, od toga da je mrtav, kloniran ili ima brata blizanca

Izvor: K1info

04/11/2023 > 13:47

podeli vest:

Bajdene, TI LI SI? Teoretičari zavere ubeđeni: Amerikom vlada ČOVEK S MASKOM, a za to imaju i "DOKAZE"
Foto: Tanjug/AP Photo/Evan Vucci


Na društvenim mrežama možemo da vidimo razne snimke koji su omiljeni među teoretičarima zavere. Pa tako, postoje špekulacije da čovek nije sleteo na Mesec, tu su razne teorije o "ljudskim gušterima", odnosno svetskim liderima, koji su zapravo reptili i kontrolišu svet iz senke. Ne smemo da zaboravimo Simpsonove, koji predviđaju svaki veliki događaj u svetu.

Međutim, poslednjih meseci, Džozef Bajden našao se na udaru, a tvrdnja da američki predsednik zapravo nije on, postala je viralna.

Društvene mreže su preplavljene snimcima u kojima se tvrdi da je Bajden, zapravo, momak koji nosi masku napravljenu da izgleda kao 80-godišnji predsednik.

Mnogi su se fokusirali i na snimke CNN na kojima se vidi kako se Bajden vraća u SAD sa putovanja u Izrael.

- Do sada su bili prilično dobri, pazeći da nikada ne provede previše vremena u vrućoj prostoriji, jer bi maska mogla početi da spada sa njegove brade. Ovde ona počinje da labavi, vidljiva je i primećuje se ispupčenje u predelu brade - napisao je desničarski politički komentator Brajan Kejts na mreži X.

I tako dok jedni apsolutno veruju u te tvrdnje, ima i onih koji su  uvereni da su one neistinite.

Posle Bajdenovog intervja za CNBC pojavile su se razne objave koje prikazuju prerušeno telo dvojnika, ukazujući na "nepodudaranje tonova kože", vrat koji ne odgovara telu i druge navodne anomalije.

Pojedinci smatraju da su one samo proizvodi lošeg osvetljenja i tako su, navodno, rasvetlili ovu misteriju. 

U celom intervjuu, Bajden, između ostalog, govori o poreskoj nejednakosti i pretnji od neposredne recesije. Njegove plave oči mogu se jasno videti tokom intervjua, posebno u 6:47, 9:01 i 10:42.

Tvrdnje da postoji "nepodudaranje nijansi kože" ili da Bajdenov "vrat ne odgovara njegovom telu" su neosnovane, usled načina na koji je intervju osvetljen, objasnili su oni koji tvrde da ove špekulacije nisu tačne.

A oni koji ne posustaju i smatraju da je predsednik SAD mrtav, da ima brata blizanca, dvojnika, klona... zagledaju svaku boru na njegovoj koži.

Pa se tako, pojavio snimak, na kome je istaknuto Bajdenovo naborano čelo, čudne oči i obrve, što još jednom aludira njegovu masku.

- Gde je Bajden, ko je ova ćurka - naslov je videa sa Instagrama, a mnogi su komentarisali da je on zapravo mrtav, da je ispod maske Obama, ili čak da je reč o botoksu.

Na njegovom nedavnom putovanju u Irsku, tvrdilo se da je putovao sa dečakom u Air Force One što je, zapravo, bilo prilično okrutno, jer je to bila njegova unuka.

Još jedna tvrdnja koja se pojavila na njegovom putu bila je da su se mogli videti znaci predsednika koji nosi "masku" kad se na renutak počešao po potiljku.

Tvit Stjua Petersa, objavljen 25. aprila 2023. godine, koji je pregledan 3,6 miliona puta, prikazuje Bajdenov snimak sa porukom pod naslovom: "Šta je ovo dođavola?"

Na njemu se vidi kako Džo Bajden razgovara sa gomilom. Dok to radi, češe se po potiljku, ostavljajući nešto što liči na udubljenje.

U pozadini snimka se čuje kako neko kaže: "O moj Bože, to je maska! Sveta kravo!"

Međutim, Bajden nije jedini na meti obožavaoca teorija zavere. Puno je javnih ličnosti čiji snimci ukazuju na to da nešto nije u redu sa njima.

Postoje tvrdnje da je američki senator iz Pensilvanije, Džon Feterman, tajno zamenjen dvojnikom ili klonom. Čak, se priča da više nema tetovaže, koje su bile vidljive na njegovom telu pre nego što je došao na vlast.

Takođe, određene teorije zavere dovode se u vezu i sa bivšim predsednikom Donaldom Trampom. 

Glavna direktorka za klijente Digi-Me, Lindzi Stenton, veoma se čudno ponašala u toku jednog razgovora na američkoj televiziji. Posle njega mnogi su komentarisali da nije reč o pravoj osobi.

U svakom slučaju, očigledno je da nešto nije u redu, a postavlja se pitanje da li su ove tvrdne zaista tačnje i o čemu se zapravo radi. I ono najvažnije, da li ćemo ikada otkriti pozadinu ovih snimaka? 

Šta vi mislite o tome?

Ostavite komentar