FunBox > Lajk

Amerikanka izašla s tipom na PIĆE, ona POJELA "POLA OKEANA", a ON je - POBEGAO

Kada je došao četvrti (tanjir), gledao me je kao ludaka. Otišao je do toaleta i nije se vratio, kaže EkuanaB čiji je video postao viralan

Izvor: K1info/Tanjug

18/10/2023 > 10:10

podeli vest:

Amerikanka izašla s tipom na PIĆE, ona POJELA "POLA OKEANA", a ON je - POBEGAO
Foto: TikTok printscreen/EquanaB


Žena iz Atlante ismejana je na društvenoj mreži nakon što je na TikToku objavila kako je pojela 48 ostriga, nakon toga tortu od rakova i predjelo od crvenog krompira dok je bila na sastanku sa jednim muškarcem.

On je navodno popio samo jedno piće jer je verovao da hrana neće biti naručivana i ostao sa njom samo da bi video kako ona jede jelo za jelom, preneo je Newyork post.

Navodno se izvinio da mora do toaleta pre kraja obroka, a zatim je samo napustio lokal, ostavivši je da plati račun od 184 dolara.

- Zašto je do đavola rekao da ide u toalet i više se nikada nije vratio? Ja sam ga čekala. Prošlo je 10, 20, 30 minuta - @equanaaa, takođe poznata kao EkuanaB, rekla je svojim pratiocima u objavi posle sastanka koji je pogledalo više od 2,2 miliona ljudi.

- Kada je došao četvrti (tanjir), gledao me je kao ludak. Nije me briga… Morala sam. Bilo je tako dobro - istakla je ona.

@equanaaa Replying to @Beni Mils ♬ original sound - EquanaB

Incident o kome je reč dogodio se u Fontenovoj kući ostriga - a osoblje je bilo zapanjeno kako je ona pojela toliko prirodnog afrodizijaka.

- Reći ću, prošlo je mnogo vremena otkako sam videla jednu ženu da je pojela toliko mnogo - rekla je generalni menadžer Kelsi Flenagan za Roling Ston. 

- Jela je krekere i slične stvari. Ali da, pojela je sve. Prilično impresivno - dodala je ona.

Međutim, ta situacija i nije tako neobična, naveo je list.

- Ovo nije ništa novo za nas - rekla je Flenagan, koja je opisala EkuanuB kao zaista prijatnu i potvrdila da incident nije bio namešten.

- Bilo je prilično smešno - navela je ona.

 

 

U videu koji je postao viralan, EkuanaB je, takođe, pokazala skrinšotove za koje je tvrdila da su poruke između nje i muškarca dok se žalila što neće da plati obrok.

- Ponudio sam se da te izvedem na piće, a ti si naručila svu tu hranu - napisao je njen partner, pre nego što je ponudio da pokrije račun za koktele.

- Mogu da platim račun za piće - dodao je on.

Video snimak EkuaneB, koji guta školjke nije osvojio nijednu osobu na mrežama. 

Njihovi komentari se svode na to da ju je muškarac pozvao na piće, a da je ona pojela "pola okeana".

Ostavite komentar