FunBox > Lajk

PAS srpske influenserke 5. PUT ide na MORE ove godine... Ima i SVOJ KOFER

Haljinice, ćebence i pun neseser samo su početak pakovanja kućnog ljubimca ove TikTokerke

Autor: K1info/blic.zena

30/09/2023 > 09:53

podeli vest:

PAS srpske influenserke 5. PUT ide na MORE ove godine... Ima i SVOJ KOFER
Foto: Instagram/Lea Stanković


Srpska influenserka Lea Stanković podelila je novi video na TikToku u kom nam je pokazala kako sprema svog psa na more. Naime, njen pas po peti put ove godine ide na more, a ovaj put ga vode njeni roditelji pošto ona mora da ostane u Beogradu. Pas Koko ima svoj kofer, a Lea je odlučila da nam pokaže šta u njega pakuje.

- Pakujemo joj razne stvari. Naravno, ima svoj kofer kao i uvek. Mora da ima ćebence ukoliko bude hladno, neke haljinice da bude lepa, ovo joj je neseser u kom se nalaze kremice ukoliko joj se pojavi neka vrsta ekcema, kesice za g******, svašta nešto... Ima poseban šampon za pranje šapica i šampon za celo telo - otkrila je influenserka.

Dalje je Lea Stanković navela kako joj se u taj isti kofer pakuje i hrana, nov povodac ukoliko se nešto desi i nagradice.

- Šest kesa, jer je Koko previše mršava pa da bi dobila malo na kilaži - otkrila je Lasta.

Dodala je i vlažne maramice i igračkice - koje su najbitnije. Sve izgleda kao da se na more pakuje detence, a ne pas, ili kao da se pakuje torba za bebine pelene i ostale potrepštine. To vlasnici životinja zapravo često rade, a evo kako je izgledao par koji je svoje pse prošetao u kolicima za bebe. 

Sve u svemu, sigurno je da je lakše da, kad već idu na more, budu organizovane stvari i za psa, pa iako nekima deluje pomalo čudno - mnogi su i oduševljeni ovim videom.

@lastankovic

Pisite u komentarima da li ste vi ove godine bili na moru i gde ako jestee ♬ original sound - Lea Stankovic

"Kontam pakuje dete za more, ona psa", napisao je neko uz emotikone koji plaču od smeha, "Koko, molim te povedi me sa sobom" i "Zašto ja nisam Koko" samo su neki od komentara na ovu objavu.

Generalno je zaključak da njen "pas živi bolje od nas", dok se neko zapitao da li je baš sve što je psu potrebno Lea i spakovala: "Kupaći, japanke, SPF 50????"

Doduše, neki su osudili uz razne komentare i protivargumente.

Ostavite komentar