FunBox > Lajk

Da li VOLITE DRUŠTVO ili ste VUK SAMOTNJAK? Odgovor je u onome što ste PRVO ZAPAZILI na ovoj slici

Ova optička iluzija može da otkrije kakva je vaša stvarna priroda

Izvor: K1info

08/04/2023 > 15:57

podeli vest:

Da li VOLITE DRUŠTVO ili ste VUK SAMOTNJAK? Odgovor je u onome što ste PRVO ZAPAZILI na ovoj slici
Foto: instagram screenshot


Ova optička iluzija može da otkrije kakva je vaša stvarna priroda – da li više volite samoću ili vam je dan propao ako se niste videli sa velikim brojem prijatelja.

Odgovor se krije iza simbola koji ste najprije zapazili. Neko će prvo ugledati lice psa u centralnom delu optičke iluzije, a nekome će pažnju privući siluete dve mačke koje stoje sa strane i dodiruju se repovima.

Koju životinju ste vi prvo zapazili?

Ako ste videli lice psa…

Po prirodi ste druželjubivi, otvoreni, puni empatije i uvek spremni da pomognete. Susreti sa prijateljima greju vam dušu i čine da i najgore životne situacije lakše podnesete.

Sa svima ste otvoreni i iskreni, i to vam se u najvećem broju slučajeva vraća – ljudi vam otvaraju dušu, svesni da nećete zloupotrijebiti njihovo poverenje i emotivnu ranjivost.

Vaši prijatelji znaju da ste vi redak dragulj kog bi trebalo brižljivo čuvati.

Ako ste videli dvije mačke…

Volite ljude, ali ste nepoverljivi, jer ste imali loša iskustva sa nekima koji su vas izigrali. To može da bude najbolji prijatelj iz detinjstva, ali i roditelj(i), bliski članovi porodice ili neko treći kome ste bezrezervno verovali.

Zbog toga se trudite da se držite na distanci, jer smatrate da ćete se tako zaštititi od novih izdaja i razočaranja.

Iako vam je u početku bilo teško da se izolujete, vremenom ste zavoleli samoću i sve njene čari. Naučili ste kako da se zabavite sami i da cenite nezavisnost koju ste silom prilika izvojevali.

To, naravno, ne znači da ne volite ljude, ali oni koje puštate u vaš mali svet moraju da prođu rigorozne testove i kontrole pre nego što ih nazovete prijateljima.

 

 

 

Ostavite komentar