Vesti > Svet

Zelenski rekao PRVOJ DAMI da mu je najbolji PRIJATELJ - njena REAKCIJA neprocenjiva

Olena se smeškala sve do situacije kada ju je suprug, predsednik Ukrajine, pohvalio

Izvor: K1info

15/11/2022 > 10:53

podeli vest:

Zelenski rekao PRVOJ DAMI da mu je najbolji PRIJATELJ -  njena REAKCIJA neprocenjiva
Foto: Youtube PrintScreen


Da pred kamerama ne može uvek sve da se sakrije vidi se iz primera bračnog para Zelenski. U vihoru rata sa Rusijom predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski i njegova supruga Olena dali su zajednički intervju za CNN, i u razgovoru se povela priča o  njihovom braku.

Da nije sve idealno u porodici Zelenski može se zaključiti iz reakcije Prve dame, koja se smeškala sve do situacije kada ju je suprug pohvalio... 

Ona je moja ljubav, moj najboji prijatelj, moja energija - rekao je ukrajinski lider i blago ženu uhvatio za ruku, dok je ona u čudu okrenula glavu i prevrnula očima. 

Olena nije pričala na engleskom, već maternjem, stoga se Zelenski vratio na još jedno "privatno" pitanje i želeo je da dopuni izjavu o doručku u porodičnom domu.  

Olena ujutro priprema doručak i odeću za sve... Šta hoću da kažem, ja nemam izbora, niko mi neće dati doručak - rekao je kroz smeh predsednik Ukrajine, na šta je njegova žena opet negativno reagovala.  

Podsetimo, Prva dama je u junu za CNN rekla da je njihov odnos na pauzi zbog rata. Volodimir je živeo u kancelariji sa svojim osobljem, dok su Olena i njihovo dvoje dece, od 17 i 9 godina, držani na tajnoj lokaciji.

Foto: Youtube PrintScreen

 

Ovo nije normalno. Nije normalan odnos kada deca ne mogu da vide oca i čuju se samo telefonom. Tako da je naš odnos na pauzi, baš kao i za sve Ukrajince. Čekamo da se ponovo okupimo, da opet budemo zajedno, da provodimo zajedno večeri i razgovaramo s decom o njihovim stvarima - rekla je ona tada za CNN.

I Zelenski i njegova supruga odbili su da napuste Ukrajinu kad je Rusija izvršila invaziju 24. februara.

 

Ostavite komentar