Vesti > Svet

Ovo su KRVNIČKI UBIJENE ĆERKE poznatog voditelja! Monstrum ih vezao sa MAJKOM, pa ih usmrtio SAMOSTRELOM (FOTO)

Supruga i dve od tri ćerke sportskog komentatora Bi-Bi-Sija Džona Hanta ubijene su u utorak

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

10/07/2024 > 18:55

podeli vest:

Ovo su KRVNIČKI UBIJENE ĆERKE poznatog voditelja! Monstrum ih vezao sa MAJKOM, pa ih usmrtio SAMOSTRELOM (FOTO)
Foto: facebook printskrin


Britanski javni servis Bi-Bi-Si potvrdio je danas da su žrtve trostrukog ubistva u Bušiju u Hertfordširu Kerol Hant (61), Hana Hant (28) i Luiz Hant (25), supruga i ćerke sportskog komentatora te medijske kuće Džona Hanta.

Njih tri su ubijene u utorak. Hantovi imaju i treću ćerku. Policija traga za 26-godišnjim muškarcem Kajlom Klifordom, za koga su upozorili da bi mogao biti naoružan samostrelom i da mu ne treba prilaziti.

Foto: facebook printskrin

 

Policajci su u utorak uveče pronašli tri žene, starosti 25, 28 i 61 godinu, u kući. Uprkos tome što su hitne službe bile prisutne, uključujući i vozila hitne pomoći, njih tri su proglašene mrtvim na licu mesta.

Foto: facebook printskrin

 

Policija je to opisala kao "ciljani" napad. Kako se navodi u saopštenju policije, ubica je koristio samostrel, a moguće i drugo oružje, prenosi Gardijan. U potrazi za Klifordom policiji Hertfordšira pomaže Metropoliten policija.

Danas u 8 sati ujutru u Klifordovu kuću u Enfildu, u severnom Londonu, upala je policija. Lokalni policijski komandir Džon Simpson uputio je direktan apel Klifordu da sam pozove policiju. Portparol policije Hertfordšira pozvao je javnost da ostane na oprezu, ali je napomenuo da ne postoji "eksplicitna" pretnja.

Ostavite komentar