Vesti > Svet

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE ZA DEVOJČICOM IZ GRČKE! Snimljen trenutak kako ulazi u auto, ubrzo je NAŠLI MRTVU (VIDEO)

Njen stric priznao je ubistvo i rekao da joj je zario šrafciger u vrat i ostavio na njivi

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: Kristina Jokić

11/06/2024 > 09:05

podeli vest:

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE ZA DEVOJČICOM IZ GRČKE! Snimljen trenutak kako ulazi u auto, ubrzo je NAŠLI MRTVU (VIDEO)
Foto: Amber Alert Hellas/Youtube Printscreen/Proto Thema


Grčka se podigla na noge kada je aktiviran Amber Alert za nestalom devojčicom Vasiliki Nikolopoulou (11) u nedelju uveče. Nažalost, devojčica je u ponedeljak pronađena mrtva, ubodena u vrat.

Za ubistvo se sumnjiči njen stric, koji je ranije osuđivan zbog silovanja maloletnice. On je navodno u policiji priznao ubistvo. Sigurnosne kamere snimile su trenutak kada devojčica (11) ulazi u automobil svog strica, a nekoliko sati kasnije pronađena je mrtva.

- Odveo sam je u njivu i ubio je šrafcigerom - navodno je rekao osumnjičeni stric nakon hapšenja.

Devojčica je pronađena mrtva na području Ilije, a prema navodima lokalnih medija, osumnjičeni stric, iako je priznao ubistvo, nije naveo motiv. 

Otkriveno je da je stric juče ujutru išao da teši roditelje ubijene devojčice, dok su još verovali da je oteta. Istovremeno, na društvenim mrežama je delio informacije "amber alerta" o njenom nestanku.

Nedugo nakon što su roditelji prijavili nestanak Vasiliki, policija je pregledala sigurnosne kamere, koje su snimile devojčicu kako ulazi u automobil. Ubrzo se ustanovilo da je u pitanju vozilo njenog strica. U ovom trenutku nije poznato da li je dete zlostavljano pre ubistva, a telo male Vasiliki pronađeno je na jednoj njivi.

Mediji pišu da je stric 2017. godine hapšen zbog silovanja 14-godišnje devojčice. On je 2020. osuđen na devet godina zatvora, ali je kazna ukinuta, a on pušten na slobodu uz obavezu da se redovno javlja u policijsku stanicu.

Prema navodima medija, on je juče nakon hapšenje negirao da ima veze sa nestankom Vasiliki, ali je ubrzo uhvaćen u laži. Na kraju je priznao da je ubio svoju malu rođaku, tako što joj je zario šrafciger u vrat. Na kraju je inspektore odveo do mesta gde je bacio telo deojčice.

Ostavite komentar