Vesti > Svet

SRBIN sa devojkom POGINUO u Italiji! Vozio "FERARI" 200 na sat pa se ZAKUCAO, tela su potpuno UGLJENISANA (FOTO)

Automobil je snažno udario u zaštitnu ogradu i prepolovio se, fotografije su uznemirujuće

Izvor: K1info/kurir.rs

Autor: Kristina Jokić

02/04/2024 > 13:54

podeli vest:

SRBIN sa devojkom POGINUO u Italiji! Vozio "FERARI" 200 na sat pa se ZAKUCAO, tela su potpuno UGLJENISANA (FOTO)
Foto: Vigili del Fuoco


U stravičnoj saobraćajnoj nesreći na auto-putu Torino-Milano, nastradao je srpski državljanin H. K. (41), dok se identitet žene koja je sa njim bila u "ferariju" još uvek utvrđuje.

Kako prenose italijanski mediji, istražitelji veruju da se automobil kretao brzinom od oko 200 kilometara na sat u trenutku kada je udario u zaštitunu ogradu na auto-putu. Od siline udara, automobil se prepolovio i prednji deo u kom su bili srpski državljanin, koji je živeo u Švajcarskoj, i njegova saputnica se zapalio, dok je zadnji deo odleteo 50 metara, na drugu stranu.

- Nesreća se dogodila 31. marta oko 12.30 sati. "Ferari", model GTC4 Luso, trkački automobil koji košta 270.000 evra i dostiže brzinu od 335 kilometara na sat, snažno je udario pri brzini od oko 200 na sat u zaštitnu ogradu i prepolovio se. U nesreći nisu učestvovali drugi automobili - prenose italijanski mediji.

Na fotografijama sa mesta nesreće, vidi se da su delovi skupocenog auta razbacani duž puta.

- "Ferari" je imao švajcarske registarske odnose, a kasnije je muškarac identifikovan kao H. K., rođen u Srbiji, ali koji živi u Švajcarskoj. U gepeku je pronađena torba sa njegovim dokumentima, a kontaktiran je i brat kako bi se uporedio DNK jer su tela potpuno ugljenisana - prenose mediji.

Oni navode da se za sada ne zna koje žena koja je bila sa njim u kolima, osim da nije reč o njegovoj supruzi.

- Pretpostavlja se da su bili turisti. Za sada se zna da je druga nastradala osoba žena, ali ne njegova supruga koja je u trenutku nesreće bila sa decom u inostranstvu - prenose italijanski mediji.

Ostavite komentar