Vesti > Svet

OGLASIO SE PUTIN iz izbornog štaba posle POBEDE! Evo šta je poručio

Prema podacima Centralne izborne komisije, posle obrade više od 60 odsto glasova

Izvor: K1info

Autor: Anica Ninković

17/03/2024 > 21:59

podeli vest:

OGLASIO SE PUTIN iz izbornog štaba posle POBEDE! Evo šta je poručio
Foto: , Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP/Gavriil Grigorov


Kandidat za predsednika Rusije Vladimir Putin stigao je večeras u svoj izborni štab u Moskvi i poručio da postoje uslovi za "dalji razvoj kako bi Rusija bila jača, čvršća i efikasnija".

- Dragi prijatelji, drago mi je što sam večeras sa svojim saborcima i istomišljenicima. Istorija se ponavlja, sve se ponavlja, a svi smo mi saborci. Svi smo mi jedan tim. Želim da zahvalim svim građanima Rusije, koji su izašli na izbore i glasali - poručio je Putin, prenosi RIA.

On je zahvalio i volonterima u štabu, istakavši da mali broj pritužbi ukazuje na visok kvalitet njihovog rada. Putin je posebnu zahvatlnost izrazio učesnicima rata u Ukrajini, rekavši da oni pružaju Rusiji "uslove za njen razvoj i postojanje.

Dodao je da mora da se učini sve kako bi se pružila podršku ljudima u Avdejevci - mestu koje je ruska vojska osvojila posle višemesečne borbe protiv ukrajinskih snaga.

- Nikada neće biti moguće suzbiti volju Rusa spolja. Rezultati izbora su manifestacija poverenja građana i njihove nade da će se sve ispuniti - poručio je Putin, istakavši da je narod izvor vlasti u Rusiji.

Foto: , Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP/Gavriil Grigorov

 

- Od svakog glasa svakog građanina sačinjena je jedinstvena volja naroda. Nikome ko je želeo da uguši našu volju to nije pošlo za rukom u istoriji, nije ni sada i neće ni u budućnosti - dodao je ruski predsednik.

Prema podacima Centralne izborne komisije, posle obrade više od 60 odsto glasova, za Putina je glasalo 87,26 odsto birača na predsedničkim izborima.
 

Uskoro opširnije na k1info.rs

Ostavite komentar