Vesti > Svet

Preseo im čaj: Megan i Hari ŠOKIRALI KRALJA, ništa od pomirenja

Kamila nije krila koliko je iznenađena, čaj koji je upravo popila - ispljunula je nazad u šolju

Izvor: K1info/kurir.rs

23/09/2022 > 11:33

podeli vest:

Preseo im čaj: Megan i Hari ŠOKIRALI KRALJA, ništa od pomirenja
Foto: Tanjug/AP Photo/Matt Dunham, Pool


Princ Hari i Megan Markl odlučili su da pre napuštanja Velike Britanije još jednom izglade stvari sa ostatkom porodice, pa su zakazali audijenciju kod kralja Čarlsa i njegove supruge Kamile.

Međutim, kako tvrdi izvor iz Bekingema, njihova dobra namera nije se slavno završila. 

- Sve je počelo usiljenim zagrljajem. Hari je prišao Čarslu i pokušao da raskravi atmosferu grljenjem, ali kralj i nije bio tako srdačan kako se očekivalo. Takođe, odmetnutom paru je odmah saopšteno da će zbog njihovog kašnjenja, ispijanje čaja trajati tačno 15 minuta, jer kralj ima neodložne obaveze u Vindzoru - prepričao je izvor. 

Posle tradicionalnog posluženja, Hari je pokušao da iznese svoj stav, međutim, Čarls je ostao nem, a Kamila, koja je tek što je uzela gutljaj čaja, bukvalno ga je pljunula nazad u šoljicu.

Foto: Tanjug/AP

 

- Bilo je jako neprijatno, Hari je predložio da unajme osobu koja bi vodila pregovore između njih, odnosno medijatora. Čini se da je kralj ostao u šoku od sinovljevog predloga, a Kamila nije krila koliko je iznenađena, čak je čaj koji je upravo popila, ispljunula nazad - rekao je izvor.

Foto: Pixabay.com

 

Po svemu sudeći, predlog nije uzet ni u razmatranje.

- Kralj Čarls je rekao da ne želi da ima medijatora u pregovorima, a Kamila je rekla da niko van porodice ne treba da bude upućen u intimne probleme i da će to mnogo lakše rešiti, interno, bez umešanih stranaca - tvrdi izvor sa dvora.

Hari i Megan su kraljevsku palatu napustili vidno neraspoloženi, a prijatelji para tvrde da je čajanka sa pokojnom kraljicom Elizabetom protekla u mnogo mirnijoj i lepšoj atmosferi od ove.

Od kralja Čarlsa i Kamile, jedini rigidniji je princ Vilijam, koji brata smatra izdajnikom i ne može da mu oprosti selidbu u Ameriku.

Ostavite komentar