Vesti > Svet

Glavni osumnjičeni za NESTANAK Medlin Meken STIGAO u nemački SUD! Ovako sada izgleda (FOTO)

Britanska devojčica je nestala iz svoje spavaće sobe 3. maja 2007. godine tokom porodičnog odmora u Portugaliji

Izvor: K1info/Tanjug

Autor: Anica Ninković

16/02/2024 > 10:06

podeli vest:

Glavni osumnjičeni za NESTANAK Medlin Meken STIGAO u nemački SUD!  Ovako sada izgleda (FOTO)
Foto: Printscreen: TikTok/shellmc22


Glavni osumnjičeni za nestanak britanske devojčice Medlin Meken 2007. godine u Portugaliji Kristijan Brukner pojaviće se danas pred nemačkim sudom zbog optužbi za niz seksualnih zlostavljanja.

Brukner, koji se već nalazi u zatvoru u Nemačkoj zbog silovanja žene u portugalijskom regionu Algarve, gde je Meken nestala, suočava se sa tri optužbe za silovanje i dve za seksualno zlostavljanje dece, što je počinio između 2000. i 2017. godine.

Među optužbama na koje će Brukner odgovarati u sudnici u Brunsviku, u severnoj Nemačkoj, su i one za silovanje žene stare oko 70 godina u njenoj kući u Algarveu, seksualno zlostavljanje 14-godišnje devojčice, kao i za silovanje mlade žene u njenoj kući 2004. godine.

On je u policijskom vozilu stigao u sud.

Brukner je glavni osumnjičeni u slučaju nestale Medi, a nemačka policija je u junu 2020. godine saopštila da se pretpostavlja da je ona mrtva i da je Brukner verovatno odgovoran za to.

Brukner je negirao da je umešan u nestanak i nije optužen ni za kakav zločin u vezi s tim.

Meken je nestala iz svoje spavaće sobe 3. maja 2007. godine dok su njeni roditelji tokom porodičnog odmora večerali sa prijateljima u blizini u letovalištu Praja da Luz.
 

Ostavite komentar