Vesti > Svet

Policija pronašla OPROŠTAJNO PISMO MASOVNOG UBICE IZ PRAGA: Otkriven još jedan JEZIV ZLOČIN!

David Kozak (24) na češkom univerzitetu ubio ukupno 14 osoba i ranio ih 25

Izvor: K1info/vecernji.hr

27/12/2023 > 17:59

podeli vest:

Policija pronašla OPROŠTAJNO PISMO MASOVNOG UBICE IZ PRAGA: Otkriven još jedan JEZIV ZLOČIN!
Foto: channel3now.com


David Kozak (24) na češkom univerzitetu ubio je ukupno 14 osoba i ranio ih 25, a sada je potvrđeno da je pre masakra počinio još jedan grozan zločin.

On je u oproštajnom pismu naveo da je ubio mladog oca i njegovu dvomesečnu bebu nedelju ranije, kad su šetali šumom na periferiji Praga. Tokom uviđaja policajci su, osim oproštajnog pisma, otkrili i oružje kojim se muškarac služio.

- U selu Hostounj tokom uviđaja pronađeno je oproštajno pismo u kojem ubica priznaje ubistvo u šumi u naselju Klanovice. Još ne možemo reći šta tačno stoji u pismu, jer je istraga u toku, proveravamo niz događaja i ispitujemo osobe - rekao je portparol policije Jan Danjek za Novinky.cz.

Podsetimo, šef češke policije Martin Vondrašek već u ranim večernjim satima u četvrtak, 21. decembra, odnosno nekoliko sati nakon masakra na Filozofskom fakultetu u Pragu izjavio je da je "vrlo verovatno" da je muškarac odgovoran i za dvostruko ubistvo 32-godišnjeg muškarca i njegove dvomesečne kćeri u šumi Klanovički les 15. decembra.

Ostavite komentar