NAJLEPŠE NOVOGODIŠNJE JELKE SVETA Pogledajte kako praznična magija osvetljava gradove
Ove spektakularne novogodišnje jelke ne samo da donose praznični duh, već postaju i prava umetnička dela
31.12.2024
Nova godinaVUČIĆ na forumu u Pragu: "Želimo da naši ljudi ŽIVE BOLJE, ali nisam optimističan za ulazak u EU 2028. godine" (VIDEO)
Predsednik Vučić danas je imao niz sastanaka sa visokim zvaničnicima važnih za Srbiju
31.08.2024
PolitikaVAŽAN DAN ZA SRBIJU U PRAGU! Niz sastanaka PREDSEDNIKA VUČIĆA, potom i panel "Pridruživanje Zapadnog Balkana EU"(VIDEO)
Na forumu će se razgovarati o ključnim globalnim izazovima uključujući pitanja bezbednosti, ekonomije i međunarodnih odnosa
31.08.2024
PolitikaPOLICIJA ČUVA KUĆU UBICE IZ PRAGA! Slučaj MASAKRA se još uvek istražuje, a sada se dogodila NOVA DRAMA
David Kozak je ubio 14 ljudi na Fakultetu u Pragu, a onda izvršio samoubistvo
02.01.2024
SvetPolicija pronašla OPROŠTAJNO PISMO MASOVNOG UBICE IZ PRAGA: Otkriven još jedan JEZIV ZLOČIN!
David Kozak (24) na češkom univerzitetu ubio ukupno 14 osoba i ranio ih 25
27.12.2023
SvetPRIKUPLJENO više od 1,6 MILIONA EVRA za pomoć ŽRTVAMA PUCNJAVE u Pragu
U četvrtak je na Filozofskom fakultetu u glavnom gradu Češke student ubio 14 i ranio 25 ljudi, a potom izvršio samoubistvo
24.12.2023
SvetOVO SU FOTOGRAFIJE ŽRTAVA MASAKRA U PRAGU! Monstrum NASUMIČNO UBIJAO, u najvećem broju STUDENTKINJE
Češka je obeležila Dan žalosti za žrtvama pucnjave na Filozofskom fakultetu Karlovog univerziteta u Pragu
23.12.2023
SvetU Pragu održana služba za žrtve PUCNJAVE na Filozofskom fakultetu: U Češkoj danas DAN ŽALOSTI
U Pragu, ali i u drugim češkim gradovima, pojačane su mere policijskog nadzora, a policajci patroliraju ulicama uoči božićnih praznika
23.12.2023
SvetUbica iz Praga podstaknut pucnjavom u ruskoj školi: Da li je to tako, ili traži OPRAVDANJE?
Shvatio sam da je mnogo isplativije raditi masovna ubistva nego serijska. Seo sam. Čekao sam... navodno je napisao na društvenoj mreži Kozak
23.12.2023
Svet