Vesti > Svet

Ovako izgleda IMPLOZIJA PODMORNICE: Ovaj snimak pokazuje ŠTA SE DESILO 3 kilometra pod morem

Animacija koja dočarava imploziju podmornice ima milione pregleda na društvenim mrežama

Izvor: K1info/index.hr

23/06/2023 > 08:50

podeli vest:

Ovako izgleda IMPLOZIJA PODMORNICE: Ovaj snimak pokazuje ŠTA SE DESILO 3 kilometra pod morem
Foto: screenshot


Video snimci i animacije o imploziji podmornica na društvenim su mrežama sakupljaju milione pregleda nakon što je završena potraga za nestalom podmornicom i objavljeno je da je implodirala.

Američka obalska straža objavila je da je podmornica koja je nestala tokom ekspedicije do Titanika verovatno implodirala i da je svih pet putnika poginulo.

Mnoge je zbog toga zanimalo šta je to tačno implozija podmornice i kako izgleda, zbog čega su videi koji odgovaraju na ta pitanja u kratkom roku skupili više miliona pregleda.

Jedan od njih ima 8,6 miliona pregleda i prikazuje animaciju implozije nakon koje je plovilo u potpunosti uništeno.

@sincerelybootz For educational purposes: Submarine implosion depiction #titanic #titanicexpedition #ocean #submarine #implosion ♬ original sound - Bootz

Podsetimo, admiral američke obalske straže Džon Mauger je na konferenciji za medije rekao da je podvodni dron oko 500 metara od pramca Titanika pronašao krhotine koje ukazuju na "katastrofalnu imploziju".

- Nakon tog otkrića smo odmah obavestili porodice. Izražavam duboko saučešće porodicama. Ne mogu ni zamisliti kako se sada osećaju i nadam se da će im ovo otkriće pružiti utehu tokom ovih teških trenutaka - rekao je.

Ostavite komentar