Vesti > Svet

AMERIČKI MARINAC TVRDI: Znam gde su zakopana TELA VANZEMALJACA, moram da ćutim, ZATVORIĆE ME

Penzionisani podoficir američke mornarice tvrdi da ima više informacija o viđenju NLO-a u Avganistanu

Izvor: K1info/b92.net

11/05/2023 > 09:32

podeli vest:

AMERIČKI MARINAC TVRDI: Znam gde su zakopana TELA VANZEMALJACA, moram da ćutim, ZATVORIĆE ME
Foto: Shutterstock


Penzionisani podoficir američke mornarice tvrdi da ima više informacija o viđenju NLO-a u Avganistanu, ali ne može da ih otkrije jer "ne želi da ide u zatvor". 

Sakrivajući svoj identitet, bivši vojnik je rekao: 

- Biću iskren prema vama. Voleo bih da ispričam sve detaljno, ali nisam spreman da idem u zatvor zbog toga.

U razgovoru za Fox News, on je dodao: 

- Ograničen sam zbog bezbednosnih sporazuma koje sam potpisao kao vojnik.

Neki zakonodavci su izrazili zabrinutost zbog nedostatka bezbednosnih opcija za ljude koji žele da prijave potencijalna viđenja NLO-a na siguran način.

Ovo pitanje je nedavno razmatrano u okviru Senatskog pododbora za oružane snage za nove pretnje i sposobnosti.

Dr Šon Kirkpatrik, koji je na čelu, razgovarao je sa zakonodavcima fokusirajući se na video snimak potencijalnog NLO-a iznad Bliskog istoka od prošlog meseca, rekavši: 

- Ovo su u suštini svi podaci koje imamo o ovom događaju - dodao je da će "biti praktično nemoguće to u potpunosti identifikovati, samo na osnovu tog videa“ i da se smatra "nerešenim slučajem“.

Foto: Tanjug/AP

 

Penzionisani podoficir kaže da su on i druge kolege videli metalnu kuglu u Avganistanu početkom 2000-ih, sličnu onoj na Bliskom istoku.

- Znam gde su tela zakopana. Mogu ih uputiti u pravom smeru.

Posle saslušanja u Senatu 19. aprila, senator Republikanske stranke Marko Rubio i demokrata Mark Vorner napisali su pismo u pet tačaka Ministarstvu odbrane u Vašingtonu. Rekli su: "Do danas nismo videli nikakve napore da se javnosti saopšti postojanje bezbednog procesa za svedoke NLO objekata.

- Tražimo da nam dostavite najnovije informacije o planu za objavljivanje bezbednog procesa kako bi svedoci mogli da se jave.

Rubio je takođe izjavio: 

- Što je još gore, naša vlada je provela previše godina ignorišući ili umanjujući eventualnu pretnju. Srećom, to počinje da se menja, ali kao što smo videli ranije ove godine, odbrambene i obaveštajne zajednice se i dalje bore sa različitim problemima te vrste.

Penzionisani podoficir pozdravlja napore senatora da se o ovome više priča, i da se donesu zakoni kojima će se štiteti oni koji žele da progovore o potencijalnim viđenjima NLO.

 

 

 

Ostavite komentar