Vesti > Svet

NLO iznad Lenjingradske oblasti: RUSKA VOJSKA prati situaciju

Neidentifikovani objekat se kreće brzinom vetra, što znači da nema motore, tako da nije reč o dronu ili avionu

Izvor: K1info/Tanjug

05/04/2023 > 15:07

podeli vest:

NLO iznad Lenjingradske oblasti: RUSKA VOJSKA prati situaciju
Foto: Unsplash.com


Neidentifikovani leteći objekat primećen je danas iznad Lenjingradske oblasti i pod vojnom je prismotrom, preneo je danas TASS.

Kako se navodi, još nema razloga da se vojska stavi u stanje pripravnosti, uprkos ranijim medijskim izveštajima i objavama na pojedinim kanalima na Telegramu.

- Neidentifikovani objekat se kreće brzinom vetra, što znači da nema motore, tako da nije reč o dronu ili avionu. Dakle, nije bilo razloga da se daje signal za pripravnost. Mi pratimo situaciju, a naš PVO sistem je u potpunosti spreman da deluje, ako bude potrebno - rekao je neimenovani predstavnik regionalnih oružanih snaga.

Zamenik guvernera Lenjingradske oblasti koji je zadužen za bezbednost, Mihail Iljin, rekao je da su izveštaji o neidentifikovanom objektu iznad grada Sosnovog Bora netačni.

TASS navodi da je Sosnovi Bor mesto gde se nalazi Lenjingradska nuklearna elektrana.

 


 

 

Ostavite komentar

Vrtlog

Nadam se da ce ta Diktatorska Stalinistička Rusija sa Putinom da propadne kao i Milosevićev Šešeljizam! Norveška ulaže u kreativne ljude za bolje sutra a Rusija u oruzije! To je ta razlika, demokratije i Ruske diktature. Sami su tražili 50 godina teških sankcija. Uraaaaa!

05.04.2023 18:38