Vesti > Svet

Hrvatski MATURANT POGINUO na EKSKURZIJI u Pragu

Izvršen je policijski uviđaj, a šta se tačno dogodilo znaće se posle zvaničnog izveštaja

Izvor: K1info/mondo.rs

01/04/2023 > 17:14

podeli vest:

Hrvatski MATURANT POGINUO na EKSKURZIJI u Pragu
Foto: MUP RS


Maturant srednje škole iz Poreča poginuo je na maturskom putovanju u Pragu. Kako su preneli mediji, direktor škole je izjavio da još uvek nisu poznate okolnosti tragedije.

- Maturant naše srednje porečke škole nažalost smrtno je stradao na maturskom putovanju u Pragu. Više od toga ne mogu da govorim, jer još uvek čekamo izveštaj od strane tamošnje policije - rekao je direktor srednje škole Mate Balote, Krešimir Bronić i dodao:

- Izvršen je policijski uviđaj, a što se tačno dogodilo i mi ćemo znati posle zvaničnog izveštaja. Kao direktor škole osećam se užasno loše. Nisam bio prisutan odnosno nisam bio na tom putu. Izražavam najdublje saučešće roditeljima i celoj porodici u ime cele škole i svoje ime.

Nesreća se dogodila oko ponoći u petak na subotu. Trebalo je da se ostane do nedelje u Pragu, ali su svi krenuli nazad već u subotu.

- Na matursko putovanje otišlo je 87 učenika, maturanata iz tri i po razreda, kao i četiri profesora. Otišli su na matursko putovanje u četvrtak, a trebalo je da ostanu do nedelje, no zbog cele situacije koja je sve duboko potresla, već su u subotu krenuli prema kući - rekao je direktor.

 

 

 

Ostavite komentar