Vesti > Svet

VATRENI OKRŠAJ u Los Anđelesu: Dva muškarca UPUCALA pet osoba na PLAŽI

Oni su ispalili najmanje deset metaka iz poluautomatskog pištolja, pa pobegli sa lica mesta u srebrnoj limuzini

Izvor: K1info/kurir.rs

05/03/2023 > 10:46

podeli vest:

VATRENI OKRŠAJ u Los Anđelesu: Dva muškarca UPUCALA pet osoba na PLAŽI
Foto: Youtube PrintScreen/KTLA 5


Kako je saopštila policija Los Anđečesa, došlo je do tragedije u tom američkom gradu.

Naime, pet osoba je hospitalizovano pošto su dvojica osumnjičenih zapucala na plaži u Los Anđelesu.

Policija Los Anđelesa odgovorila je na pucnjavu na Rojal Palms Biču u San Pedru oko 17.45 časova i pronašla pet muških žrtava sa ranama od vatrenog oružja, rekao je LAPD za KTLA.

Policija je saopštila da su dvojica osumnjičenih muškaraca prišla grupi od oko dvadeset do trideset 20-godišnjaka koji su se družili na plaži.

Posle neke vrste svađe, njih dvojica su ispalili najmanje deset metaka iz poluautomatskog pištolja pre nego što su pobegli sa lica mesta u srebrnoj limuzini, rekli su policajci.

Žrtve, koje su imale između 15 i 51 godine, prevezene su u lokalnu bolnicu na lečenje, prenela je KTLA. Četiri žrtve su u stabilnom, a jedna u kritičnom stanju, saopštila je policija.

- Ogorčeni smo i tužni zbog pucnjave na Rojal Palms Biču u San Pedru u kojoj je 5 ljudi povređeno. Tragično je ironično da smo danas bili domaćini otkupa oružja samo nekoliko kilometara od ove lokacije - rekli su u zajedničkom saopštenju nadzornica okruga Los Anđelesa Dženis Han i član gradskog veća Los Anđelesa Tim Mekosker.

Han i Mekosker su rekli da će plaža biti zatvorena sutra i da će se zatvoriti ranije tokom vikenda u narednom periodu dok se ne razvije bezbednosni plan za suzbijanje nasilja.

 

 

 

Ostavite komentar