Vesti > Svet

PUTINA zamalo SRČKA DA STREFI, ljubavnica otkrila MNOGO VIŠE nego što je smela, URLAO JE OD BESA

Psovao ju je i urlao, mislili smo da će dobiti srčani udar, rekao je izvor Proekta i dodao da ga niko nikada nije video tako besnog

Izvor: K1info/nova.rs

04/03/2023 > 15:16

podeli vest:

PUTINA zamalo SRČKA DA STREFI, ljubavnica otkrila MNOGO VIŠE nego što je smela, URLAO JE OD BESA
Foto: Tanjug/AP/screenshot YouTube @proekt_media


Ruski predsednik Vladimir Putin zamalo da doživi srčani udar zbog tračeva o vili u kojoj živi sa ljubavnicom. 

Ovo je otkrio nezavisni istražni tim Proekt, koji se bavi razotkrivanjem najmračnijih Putinovih tajni, a ceo svet je bio šokiran informacijama o njegovoj velelepnoj, nestvarnoj kući u kojoj on živi sa poznatom gimnastičarkom Alinom Kabajevom.

Ovo otkriće je potpuno razbesnelo "ruskog cara" koji je prema svedočenjima njemu bliskih ljudi, umalo dobio infarkt.

Naime,otkrića Proekta su ga razbesnela da je, navodno, psovao i vikao na službenike bezbednosti i okrivio ih za curenje. Osim toga, on se svađao sa samom Kabajevom, zabrinut da su njeni prijatelji ti koji, kako je rekao, na svakom ćošku pričaju o onome što znaju i ne znaju.

- Putin je rekao da ima informacije koje pokazuju da je curenje došlo iz kruga prijatelja Kabajeve. Psovao ju je i urlikao, mislili smo da će dobiti srčani udar - rekao izvor i dodao da ga niko nikada nije video tako besnog.

Foto: screenshot YouTube @proekt_media

 

U tekstu Proteka se navodi da predsednik Rusije i njegova navodna ljubavnica žive zajedno na raskošnom imanju daleko od pogleda običnih građana. Na velelepnom posedu koji se sastoji od nekoliko vila, igrališta i bazena, žive sa svoje dvoje male dece.

Imanje se, prema satelitskim snimcima, nalazi na jezeru Valdaj, oko 400 kilometara severozapadno od Moskve, piše Dejli Mejl.

Foto: Tanjug/AP

 

Iako ne postoje zvanični podaci o kupovini imanja, mediji navode da su sve transakcije izvršene preko misterioznog fonda sa Kipra, a da vrednost se procenjuje na vrtoglavih 120 miliona dolara.

Prostire se na 13.000 metara, i sagrađeno je 2020. godine. Gradnju je izvela kompanija u vlasništvu Jurija Кovalčuka, ruskog biznismena poznatog i kao „Putinov bankar“.

Da u vili borave Putin i Kabajeva sa decom, potvrđuju i satelitski snimci napravljeni između 2016. i 2020. na kojima se vidi igralište u šumi za koje se veruje da je izgrađeno za njihovo dvoje dece porodicu. Takođe, neimenovani državnici su rekli da su prilikom nezvaničnih poseta ovom imanju na njemu često zaticali decu.

Mediji prenose i da članovi atletičarkine porodice poseduju imanje u ovoj oblasti, kao i da često borave kao gosti u Putinovoj vili.

Uz to, kuća u kojoj Кabajeva živi sa decom nalazi se samo 800 metara od Valdaja, Putinove najbolje čuvane i najprijatnije rezidencije, gde on skoro nikada ne održava javne sastanke.

 

 

 

Ostavite komentar