Vesti > Svet

Brajana SNIMILE KAMERE kako nešto BACA 60 kilometara od kuće: Novi detalji ISTRAGE o nestanku Ane Volš

Snimak je sačinjen 1. januara, na dan kada je Ana Volš nestala

Izvor: K1info/nova.rs

12/01/2023 > 22:59

podeli vest:

Brajana SNIMILE KAMERE kako nešto BACA 60 kilometara od kuće: Novi detalji ISTRAGE o nestanku Ane Volš
Foto: Instagram Printscreen/Tanjug/AP Photo/Greg Derr/The Patriot Ledger


Kamere za video nadzor snimile su Brajana Volša kako baca kese za đubre kod prodavnice pića u mestu Svompskot, udaljenom sat vremena vožnje od Kohaseta gde žive.

 

Proverom kamera za video-nadzor, policajci su pronašli nov sumnjiv snimak Brajana Volša, supruga Beograđanke Ane Volš, kojoj se svaki trag izgubio 1. januara.

Na snimku, koji su sačinile kamere postavljene na prodavnici pića u mestu Svompskot, koje se nalaze sat vremena vožnje od Kohaseta gde se nalazi dom porodice Volš, vidi se kako Brajan baca neke kese u kontejner.

Snimak je sačinjen 1. januara, na dan kada je Ana Volš nestala. Policija je pretragom porodične kuće Volšovih, kao i kontejnera i deponije pronašla nekoliko sumnjivih stvari koje upućuju na to da se kobne noći u domu porodice Volš dogodio zločin.

 

 

U podrumu porodične kuće pronađeni su oštećen i okrvavljen nož, kao i tragovi krvi. Na deponiji su pronađene krpare natopljene krvlju, ručna testera, kese, kao i ambalaža od iskorišćenih sredstava za čišćenje.

Svi pronađeni predmeti poslati su na analizu, kako bi bilo utvrđeno kome pripada krv pronađena na predmetima.

Ane Volš nema od 1. januara, a njen suprug Brajan Volš prijavio je njen nestanak 4. januara. Utvrđeno je da se ona nikada nije ukrcala na let za Vašington, za koji je kupila kartu, ali da se nije pojavila ni na aerodromu.

 

 

 

Ostavite komentar