Vesti > Svet

Cela Nemačka JURI JEDNU BOSANKU: Kako i ne bi, kad im je MAZNULA MILION EVRA - ako je vidite, NAGRADA JE VAŠA

Žena je ojadila kompaniju za prevoz novca u Štutgartu

Izvor: K1info/kurir.rs

24/12/2022 > 16:13

podeli vest:

Cela Nemačka JURI JEDNU BOSANKU: Kako i ne bi, kad im je MAZNULA MILION EVRA - ako je vidite, NAGRADA JE VAŠA
Foto: Polizeipräsidium Stuttgart


Žena koja je ukrala više od milion evra iz kompanije u Štutgartu zove se navodno Mirnesa S. i poreklom je iz Bosne i Hercegovine.

Ona je navodno je radila i kao konobarica u Štutgartu, pre nego što se zaposlila u kompaniji za prevoz novca, koju je kasnije opljačkala.

Naime, posle objave njene slike u svim nemačkim medijima, otkriven je i Instagram profil Mirnese S., a na njemu je objavljivala fotografije koje je prikazuju kako se zabavlja obučena u markiranu odeću.

Miki (42), kako je navodno zovu, osumnjičena je da je 14. oktobra ove godine ukrala više od milion evra iz kompanije za prevoz novca u Štutgartu u kojoj je bila zaposlena. Od tada joj nema traga.

Kako je saopštila policija, žena je iz prostorija kompanije tog 14. oktobra, oko 15.10 časova ukrala više od milion evra. Imala je pristup novcu kao zaposlena u kompaniji. Krađa je uočena istog dana, a policija je započela istragu. U svom saopštenju nisu pojasnili na koji način je ona iz kompanije iznela toliki novac.

Osumnjičena žena je visoka 174 centimetra, plavozelenih očiju i plave kose. Ima nekoliko tetovaža po celom telu, posebno na rukama. Ponuđena je i nagrada za pomoć koja bi dovela do uhićenja 42-godišnjakinje.

- Nagrada je 37.500 evra i osigurana je privatno. Mole se svi koji nešto znaju o 42-godišnjoj osumnjičenoj da se jave kriminalističkoj policiji na telefon +4971189905778 - saopštila je policija u Štutgartu.

 

 

 

Ostavite komentar