Vesti > Srbija

OTVORILO SE NEBO U BEOGRADU! Ove delove Srbije okovali PLJUSKOVI I GRAD, evo kakvo vreme se očekuje do kraja dana

U severnim, zapadnim i centralnim predelima Srbije počela je jaka kiša, a do kraja dana očekuju se nepogode

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

11/06/2024 > 12:02

podeli vest:

OTVORILO SE NEBO U BEOGRADU! Ove delove Srbije okovali PLJUSKOVI I GRAD, evo kakvo vreme se očekuje do kraja dana
Foto: K1info/Shutterstock


Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i malo svežije vreme. Do kraja dana i u zapadnim i centralnim krajevima mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom koji će lokalno biti praćeni i sa većom količinom padavina za kratko vreme, a ponegde je moguća i pojava grada.

Na teritoriji Beograda pada kiša praćena grmljavinom, koji u pojedinim delovima grada može biti i intenzivniji sa sugradicom, a u naredna dva sata na području Srema, Bačke, Banata, kao i zapadne Srbije, obavljeno je na sajtu RHMZ. 

Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić

 

Kako se navodi na sajtu RHMZ, do petka se očekuje promenljivo i nestabilno vreme, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom koji lokalno mogu biti i izraženiji sa velikom količinom padavina za kratko vreme, pojavom grada i sa jakim i olujnim vetrom u zoni najjačih pljuskova.

Dnevna temperatura danas će biti do 33 stepena. Razlike u temperaturi nastaviće se i u sredu i četvrtak kada se na severu i zapadu očekuju dnevni maksimumi od 21 do 26 stepeni, a na jugoistoku i dalje oko 30 stepeni. Na jugu zemlje osvežiće tek u petak.

Ostavite komentar