Vesti > Srbija

Pojedini lokalni putevi NEPROHODNI posle nevremena u Novom Pazaru, evo šta kažu KOMUNALCI

Radnici su angažovani na čišćenju korita Trnavice na više lokacija

Izvor: K1info/RINA

Autor: Milena Gačević

24/05/2024 > 11:25

podeli vest:

Pojedini lokalni putevi NEPROHODNI posle nevremena u Novom Pazaru, evo šta kažu KOMUNALCI
Foto: RINA


Posle olujnog nevremena koje je pogodilo Novi Pazar situacija se u ovom gradu polako vraća u normalu, a stanovnici sabiraju štetu.

Još uvek se čiste uništeni putevi na terotoriji Novog Pazara, a pojedini su bili poptuno neprohodni. Radnici JP za uređivanje građevinskog zemljišta, njihova mehanizacija i privrednih subjekata od posebnog značaja angažovani su na više lokacija.

- Radnici su angažovani na čišćenju korita Trnavice na više lokacija. Put u Ulici Narodnog fronta je bio u potpunom prekidu. Kiša i grad odneli su i makadamski put u Paralovu u dužini od 1.000 metara. Radnici su ovaj put sanirali i poravnjali - rekao je za RINU Dženan Nurović iz JP za uređenje građevinskog zemljišta.

Radili su i u Barakovcima, koji vodi prema Varevu, a u toku je sanacija puta Paralovo-Mašovići koji je uništen u dužini od 1.500 metara. Odvodne cevi su bile zapušene, pa se radi na njihovom čišćenju.

U naselju Varevo radilo se juče na sanaciji više putnih pravaca, na dve lokacije u Ulici Narodnog fronta, na putu Trnava – Mava, pravac Trnava – Kleča, u Lukocrijevu, putni pravac Sebečevo – Gradina, u više krakova u Selakovcu, Jusufpotoku, Izbicama, Šestovu, Bajevici, Paralovu, Osoju I Leči.

 

Ostavite komentar