Vesti > Srbija

Vučić primio akreditivna PISMA novog ambasadora UAE! Srbija PONOSNA na prijateljske veze i strateško partnerstvo

Predsednik je poželeo ambasadoru da se u Beogradu oseća kao kod svoje kuće

Izvor: K1info

Autor: Anica Ninković

18/04/2024 > 12:45

podeli vest:

Vučić primio akreditivna PISMA novog ambasadora UAE! Srbija PONOSNA na prijateljske veze i strateško partnerstvo
Foto: Tanjug/Sava Radovanović


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas akreditivna pisma novog ambasadora Ujedinjenih Arapskih Emirata Ahmeda Almenhalija, istakavši da je Srbija ponosna na prijateljske veze i strateško partnerstvo sa UAE.

- Srbija je ponosna na prijateljske veze i strateško partnerstvo sa UAE, koji su utemeljeni na međusobnom uvažavanju i razumevanju. Spremni smo da održimo intenzivan politički dijalog i razmene poseta na visokom i najvišem nivou i u narednom periodu i time damo dodatni impuls razvoju naše sveukupne saradnje - napisao je predsednik Srbije na Instagram nalogu buducnostsrbijeav i dodao:

- Sa posebnim zadovoljstvom primio sam akreditivna pisma novoimenovanog ambasadora Ujedinjenih Arapskih Emirata kome sam poželeo srdačnu dobrodošlicu i mnogo uspeha tokom mandata u Beogradu, u čiju će se gostoljubivost i sam uveriti.

Vučić je saopštio i da je još jednom zahvalio predsedniku UAE Mohamedu bin Zajedu na iskrenom prijateljstvu i spremnosti da ličnim angažmanom pomogne i podrži Srbiju i naš narod.

- Još jednom sam zahvalio predsedniku UAE @mohamedbinzayed na iskrenom prijateljstvu i spremnosti da ličnim angažmanom pomogne i podrži Srbiju i naš narod - napisao je on.

Vučić je poželeo ambasadoru da se u Beogradu oseća kao kod svoje kuće.

- Poštovani ambasadore, osećajte se u Beogradu kako kod svoje kuće - napisao je predsednik Srbije na Instagram nalogu buducnostsrbijeav.


 

Ostavite komentar