Vesti > Srbija

I DANKIN PRADEDA BIO JE NA POLIGRAFU: Evo da li ga je prošao, a otkrio je i gde se nalazi BRAT nestale devojčice

Molimo Boga da je Danka na snimku, samo da je živa i zdrava gdegod da je, svi se uzdamo u to - sa strepnjom je izgovorio deda

Izvor: K1info/kurir.rs

Autor: Mina Duduković

01/04/2024 > 14:40

podeli vest:

I DANKIN PRADEDA BIO JE NA POLIGRAFU: Evo da li ga je prošao, a otkrio je i gde se nalazi BRAT nestale devojčice
Foto: Shutterstock/Facebook printscreen


Već sedmi dan nema vesti o dvogodišnjoj devojčici, kobnog 26. mart ujedinila je ne samo meštane Banjskog polja, već i celu Srbiju, kada su svi neumorno delili Dankinu fotografiju u nadi da je neko video.

- Molimo Boga da je Danka na snimku, samo da je živa i zdrava gdegod da je, svi se uzdamo u to - sa strepnjom je izgovorio Ivanin deda novinarima.

Inače, deda Dankine majke za svoju unuku kaže da je sve vreme u šoku, kao i to da očigledno nije u stanju da iskaže sve ono što joj leži na duši.

- Teško joj je, kao i svima nama, ali ona je majka i samo ona zna kako joj je. Danima je noćila ovde, bila je uz porodicu, a policija je obezbeđivala deo kuće, mada sada su otišli za Bor, tamo su sve vreme - izjavio je on za Kurir.

Naime, on je takođe bio podvrgnut poligrafskom testiranju, koji je, kako kaže, naravno prošao, iz razloga što nema šta da krije i dodaje - cilj je svima isti, da se Danka što pre nađe.

Da podsetimo i na to da Ivana, majka devojčice, nije bila na poligrafu, samo zbog toga što zakon tako nalaže jer je u blagoslovenom stanju i sa svojim suprugom čeka treće dete.

Foto: MUP RS

 

Starije dete, sin koji je bio sa majkom i sestrom kada je ona nestala, i dalje se, kako saznajemo, nalazi kod bake i deke, odnosno Miloševih roditelja koji će o njemu voditi računa sve dok se istraga ne završi.

Inače, kako je ispričao Ivanin deka, imanje u Banjskom polju se vodi na njega, a iako godinama niko ne živi tamo, puno mu je srce bilo što ih ljudi i danas posmatraju kao komšije koje kao da nikada nisu napustile to mesto, te su onda kada im je bilo najpotrebnije, svi izašli na ulice u potragu za malom devojčicom.

- To je moje imanje, ali godinama tamo niko ne živi, povremeno obilazimo, da ne pređe sve u korov, a onaj dan kada se to desilo sa Dankom, svi su došli da pomognu, gledalo se ispod svakog kamena - ispričao je stariji čovek.

Ostavite komentar