Vesti > Srbija

PRADEDA nestale DANKE (2) otkrio šta on vidi na snimku iz Beča! Ostali ČLANOVI PORODICE su u POLICIJI

Dete nije moglo ni sto do dvesta metara da hoda, ne verujem da je sama krenula negde, rekao je Joksa

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: Mina Duduković

01/04/2024 > 12:33

podeli vest:

PRADEDA nestale DANKE (2) otkrio šta on vidi na snimku iz Beča! Ostali ČLANOVI PORODICE su u POLICIJI
Foto: MUP RS/facebook printscreen


Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom Polju, a juče se po prvi put pojavio trag koji je podigao celu Srbiju na noge.

Naime, jedan Srbin iz Beča snimio je devojčicu koja veoma liči na malu Danku, u pratnji dve Rumunke. Ipak, Dankin pradeda za Telegraf.rs kaže da ne veruje da je to ona.

Joksa Dragomirović, Dankin pradeda iz Brestovca, rekao je za Telegraf da snimak ne vidi dobro jer nema naočare, ali da mu se čini da na snimku nije njegova praunuka.

- Nemam naočare, ali mislim da to nije ona - rekao je on novinarima koji su mu pokazali snimak.

Joksa dodaje da je odmah otišao traktorom na porodično imanje u Banjsko Polje, čim je čuo za nestanak devojčice i krenuo da je traži na području udaljenom 2 kilometra od pojate.

- Dete nije moglo ni sto do dvesta metara da hoda, ne verujem da je sama krenula negde. Svi smo jako potreseni - naveo je.

Foto: MUP RS

 

Na pitanje kako trenutnu situaciju podnose Dankini roditelji Ivana i Miloš, Jakša kaže da ne zna za nju.

- Ne znam za nju, otišla je i udala se u Boru. Ne kažem, ima dobrih i manje dobrih majki. To neću da komentarišem. Za nas je dete živo, a gde ne znam. Očekujemo zvaničnu reč policije kojoj verujemo - naveo je on za portal Telegraf.

Telegraf dalje piše da su majka, otac, ujak i drugi članovi porodice nestale Danke Ilić (2) za kojom policija traga već sedmi dan, i danas u policiji kako bi odgovarali na pitanja za slučaj da imaju informacije koje bi mogle da pomognu tokom istrage.

U pitanju su razgovori na koje oni odlaze u svojstvu građana.

Ujak male Danke, kako pišu mediji, se u policijskoj stanici zadržao se oko dva sata.

Podsetimo, Danka je nestala 26. marta u Banjskom Polju, a policija i vatroigasci su i dalje ispred poseda na kom je devojčica poslednji put viđena. 

Ostavite komentar