Vesti > Srbija

Inspektori MUP SUMNJAJU da majka NEŠTO KRIJE! Ona se najviše SUMNJIČI u slučaju NESTANKA DANKE!

Sa majkom su juče razgovarali i stručnjaci Centra za socijalni rad čiji je cilj da otkriju da li je bilo problema u porodici

Izvor: K1info/24sedam.rs

Autor: Nemanja Negovanović

28/03/2024 > 16:14

podeli vest:

Inspektori MUP SUMNJAJU da majka NEŠTO KRIJE! Ona se najviše SUMNJIČI u slučaju NESTANKA DANKE!
Foto: MUP RS/Tanjug/Vladimir Sporičić


Policijska istraga sumnja da je Ivana Ilić, Dankina majka, prećutala bitne činjenice o sudbini ćerke. Zbog toga se istraga i usmerila ka njoj i informacijama o kojima ćuti, pa su u pomoć pozvani i operativci Uprave kriminalističke policije MUP-a iz Beograda.

Da je svetlo sumnje najviše palo na majku govori i podatak da je danas ponovo na saslušanju u borskoj policiji. Na odvojenom saslušanju, takođe u borskoj policiji, nalazi se i njen muž Miloš, navodi 24sedam.rs.

Sa majkom su juče razgovarali i stručnjaci Centra za socijalni rad čiji je cilj da otkriju da li je bilo problema u porodici.

Foto: K1info/MUP RS

 

Policija mora da otkrije šta sve zna Ivana Ilić. Zato su sinoć, posle saslušanja, policajci razdvojili supružnike, kako noć ne bi proveli zajedno u stanu u Boru. Oboje su poslati da prenoće u roditeljskim kućama. Indikativno je da je policija posle sinoćnog kraja saslušanja roditelja nestale devojčice obustavila terensku potragu.

Tokom noći, Ivanu i Miloša su sve vreme čuvali uniformisani pripadnici MUP-a, da bi ujutru Dankine roditelje odvojeno doveli na novi krug saslušanja u zgradu Policijske uprave u Boru.

Istovremeno, od jutros u dvorištu vikendice porodice Ilić u Banjskom Polju, dovezen je bager i teška mehanizacija. Čisti se dvorište i poluurušeni pomoćni objekti, ali zvanično nije poznato šta traže na mestu gde je i Danka poslednji put viđena i to sa majkom.

 

Ostavite komentar