Vesti > Srbija

(UŽIVO) EKSKLUZIVNO: Ovo su SNIMCI KUĆE MALE DANKE! Opsadno stanje: POJAČANE EKIPE POLICIJE I VATROGASACA na TERENU

Meštani Banjskog polja ne gube nadu

Izvor: K1info

Autor: Filip Belan/Mina Duduković

28/03/2024 > 13:21

podeli vest:

(UŽIVO) EKSKLUZIVNO: Ovo su SNIMCI KUĆE MALE DANKE! Opsadno stanje: POJAČANE EKIPE POLICIJE I VATROGASACA na TERENU
Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić/MUP


Potraga za nestalom dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić iz Banjskog Polja, kod Bora, nastavlja se treći dan, a kako saznaje K1, ispred kuće gde je nestala dešava se nešto čudno!

Naime, policija intezivno "češlja" dvorište, a niko ne zna zašto je stigao bager, ispred šatora gde su smešteni forenzičari. Kako saznajemo prekopava se dvorište. Novinarima su zabranili pristup ispred kuće.  

Nakon bagera, stigli su vatrogasci!

Nekoliko pripadnika policije trenutno iskopava prostor ispred pojane gde je devojčica Danka Ilić nestala pre tačno dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag.

Kako javlja naš reporeter, tu je i bager, mašina kombinirka, kako bi policija raščistila imanje koje je prepuno drva i šiblja.

Uprkos obustavljanju terenske potrage za devojčicom Dankom Ilić koja je nestala u utorak u 13 sati, policija i dalje pretražuje celo naselje.

Glavni fokus trenutno je na poljani ispred koje je devojčica nestala, pišu mediji.

Paralelno sa tim, prenose mediji, pripadnici MUP ponovo pregledaju šahte i jame u pomenutom naselju. Sve to u cilju pronalaska materijalnih dokaza koji će pomoći u pronalasku Danke.

Miloš i Ivana Ilić, roditelji Danke (2), od jutros su ponovo u Policijskoj upravi u Boru gde se ispituju na okolnosti pod kojima je dete nestalo.

Roditelji su sinoć razdvojeni, svako je bio u svojoj porodičnoj kući, a nadzirala ih je policija. Od jutros su ponovo u policiji sa radnicima Centra za socijalni rad, u čijoj evidenciji nisu ni bili.

Stariji sin, za koga je majka navela da mu je davala vodu u trenutku kada je mala Danka nestala, dodeljen je babi i dedi na čuvanje dok se istraga ne završi.

Danka Ilić (2) iz Bora nestala je u utorak u 13.45 u naselju Banjsko Polje. Policija je sinoć, posle 27 sati, obustavila terensku potragu za njom.

Prema nezvaničnim saznanjima, a kako pišu mediji, inspektore iznenađuje ponašanje roditelja, pre svega majke.

- Ponašanje majke je veoma čudno. Za nekoga čije dete je nestalo, previše je mirna. Nikakve emocije ne pokazuje i to je ono što čudi inspektore. Treba uzeti u obzir da je majka u drugom stanju, pa i to verovatno utiče na njeno ponašanje - rekao je za Informer izvor koji je odlično upućen u istragu.

 

Ostavite komentar