Vesti > Srbija

Drugi put u okolini BORA se dešava da NESTAJE DETE! Meštani u šoku: DANKIN OTAC JE PLAKAO KAO KIŠA!

Pričaju da Ivanu ne poznaju, ali kako kažu, znaju Miloša, Dankinog oca, o kome mogu reći sve najlepše.

Izvor: K1info/kurir.rs

Autor: Mina Duduković

28/03/2024 > 09:33

podeli vest:

Drugi put u okolini BORA se dešava da NESTAJE DETE! Meštani u šoku: DANKIN OTAC JE PLAKAO KAO KIŠA!
Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić


Komšije porodice male Danke u šoku su zbog nestanka devojčice, a kako kažu, Banjsko polje jeste mirno naselje, ali ovako nešto im se ne dešava prvi put.

Bračni par, Rade i Živanka Trajković, žive u strogoj blizini pojate gde je poslednji put viđena dvogodišnja devojčica Danka Ilić juče su bili pri ruci medijima koji su ceo dan izveštavali sa terena, a sada, kako su ispričali za Kurir, strahuju od najgoreg.

- Drugi put u okolini Bora se dešava da nestaje dete, ali prvi put je bila u pitanju prava otmica, sad se molimo Bogu da nije to u pitanju, ali ko zna, treći dan je već kako se traga - kažu komšije za Kurir i dodaju da ih sve ovo čudi.

Pričaju da Ivanu ne poznaju, ali kako kažu, znaju Miloša, Dankinog oca, o kome mogu reći sve najlepše.

- Miloša poznajemo, ali njegovu ženu nismo videli nikada. Devojčicin deda po majci je Časlav Dragomirović, on živi u Brestovcu, ovde u Banjskom polju su živeli pre, ovu pojatu takoreći obilaze s vremena na vreme. Tog dana, u utorak dakle, videli smo Ivanu sa decom, tada nismo videli o kome se radi, ona godinama ovde nije dolazila. Mi smo radili u polju, nakon nekog vremena smo videli policiju i Miloša koji je odmah došao. Policija nas je tad pitala da li smo videli neko dete, tad smo se uključili u potragu, međutim nismo uspeli ništa da nađemo - ispričao je gospodin Rade.

Za Dankinog oca komšije kažu da je bio potpuno izbezumljen kada je došao nakon saznanja da mu je ćerka nestala, kao i cela porodica.

- Miloš je plakao kao kiša, nije ni čudo, dete mu je nestalo, strašno, nemoćan je čovek očigledno. Bilo je tu i besa i svega - kaže naš sagovornik.

Ostavite komentar