Vesti > Srbija

DEVOJKA HTELA DA SKOČI SA MOSTA! Dramatična sacena u Novom Sadu, a onda je naišao taksista!

Objašnjava da je u ovakvim situacijama bitno da se sa osobom ne razgovara o samoj situaciji, već da se priča o nečemu što bi im skrenulo paž

Izvor: K1info

Autor: Ognjen Nestorović

12/02/2024 > 23:30

podeli vest:

DEVOJKA HTELA DA SKOČI SA MOSTA! Dramatična sacena u Novom Sadu, a onda je naišao taksista!
Foto: Printscreen youtube/luftika


Taksista novosadskog SOS taksija je u noći između subote i nedelje sprečio mlađu devojku da skoči sa Mosta slobode.

Kako Draško Knežević kaže u razgovoru za 021.rs, on je, oko tri sata ujutru, vozio stranku u Sremsku Kamenicu, kada je u daljini uočio nekoga na mostu i tada mu se učinilo da osoba samo gleda u vodu. Međutim, kada je prišao shvatio je da je osoba već jednom nogom prekoračila visoku ogradu mosta. U tom momentu je prošao pored nje, ali se vratio u rikverc ka njoj.

Knežević, inače bivši pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova, znao je kako se u ovakvim situacijama postupa i pozvao je policiju.

- Kada sam otvorio vrata počeo sam da pričam sa njom, pitao zbog čega je tako kasno napolju i da li joj treba prevoz do kuće, a ona je meni sve vreme govorila da idem, na šta sam joj rekao da neću otići - objašnjava sagovornik 021.rs.

Objašnjava da je u ovakvim situacijama bitno da se sa osobom ne razgovara o samoj situaciji, već da se priča o nečemu što bi im skrenulo pažnju od problema zbog kog se nalaze tu. Tokom razgovora, kako kaže, primetio je da se devojka opušta i da kreće sa njim da komunicira, što mu je bio dobar znak. Potom ju je upitao da li želi sa njim da zapali po jednu cigaretu, na šta je ona pristala.

- Ja sam uzeo cigare iz automobila i prišao joj, ali sam došao do male ograde, nikako nisam prelazio preko, do te visoke ograde kako od straha ona ne bi skočila, tu su uvek u pitanju sekunde. Potom se sama vratila na drugu stranu i mi smo zajedno zapalili cigaretu i nastavili razgovor - kaže on.

Nakon desetak minuta se pojavila i patrola policije koja je uzela izjavu od Kneževića, nakon čega je on nastavio stranku da vozi u Sremsku Kamenicu. Vožnju joj nije naplatio. Ističe da je zahvalan i svojim kolegama koji su mu pomogli, a koji su bili zabrinuti i za njega.

Ostavite komentar