TAKSISTA IZUDARAO KOLEGU JER JE STRANCIMA NUDIO JEFTINU VOŽNJU: Neviđeni haos ispred aerodroma na Badnji dan (VIDEO)
Ispred Aerodroma Crne Gore došlo je do sukoba između taksista oko prevoza stranih državljana.
07.01.2025
RegionPORUKA SARAJEVSKOG TAKSISTE mušterijama za Novu godinu: Ljudi izlaze iz vozila i ne veruju
Za neke je ova noć kao i svaka druga...
31.12.2024
RegionTAKSISTA ZLOSTAVLJAO DEVOJČICU TOKOM VOŽNJE Užas u Novom Pazaru, dodirivao je po intimnim delovima
Ona je prijavila slučaj policiji, pa prepričala jeziv događaj
31.12.2024
HronikaTAKSISTA (53) POLNO UZNEMIRAVAO MALOLETNICU (16)! Uhapšen u Novopazarac
Devojčica je sa majkom slučaj odmah prijavila policiji
30.12.2024
HronikaTAKSISTA UDARIO DETE NA PEŠAČKOM I POBEGAO! Užas u Kragujevcu
Incident je odmah prijavljen policiji, koja je započela istragu kako bi identifikovala vozača i privela ga pravdi
24.12.2024
HronikaDIVLJI TAKSISTI OPET HARAJU Putnici morali da se brane policijom
Kako je jedna devojka objavila u želji da upozori što više sugrađana, vožnja je krenula u redu sve dok nije bilo vreme za plaćanje
20.12.2024
BeogradSRPKINJA OTIŠLA NA ODMOR, PA DOŽIVELA PAKAO! Taksista je zaključao u vozilu i hteo da je opljačka (VIDEO)
Ona je celu situaciju snimila telefonom
10.11.2024
SrbijaVIDEO SAM DEČKA, DELUJE MI DOBRO, A KAD SAM MU PRIŠAO... Jezivo svedočenje taksiste iz Novog Sada
Trebalo mu je nekoliko minuta da se opet pribere i dođe sebi
04.11.2024
HronikaOvo DŽEPARENJE još niste videli! Dve devojke u SUZAMA! Taksista u Splitu za vožnju od pola sata NAPLATIO 550 EVRA
Italijanke su pokazale račun koju im je taksista izdao, a reč je o relaciji od 25 kilometara i pola sata vožnje
26.08.2024
RegionREKAO JE DA IMA BOMBU, a onda je čitao vesti o masakru! Saslušan TAKSISTA kome je Blažić upao u kola posle KRVAVOG PIRA
Antonović je opisao kako je vožnja izgledala i da je Blažić njemu i putnici Jeleni Ajdinović čitao medijske natpise o masakru
22.08.2024
Hronika