Vesti > Hronika

Još jedan NESTANAK u SRBIJI: JOVAN (21) iz NOVOG SADA ostavio MOBILNI i PARE, majka moli za pomoć!

Kako kaže majka, on nije imao nikakvih problema

Izvor: K1info/telegraf.rs

07/02/2024 > 13:41

podeli vest:

Još jedan NESTANAK u SRBIJI: JOVAN (21) iz NOVOG SADA ostavio MOBILNI i PARE, majka moli za pomoć!
Foto: Facebook/Grupa Novosađanke


Jovan Marić (21) iz novosadskog naselja Klisa, tačnije Slana Bara, poslednji put viđen je sinoć 6. februara u 19 časova, potvrdila je njegova majka za Telegraf.rs.

Kako je rekla, ona je bila na poslu u to vreme, ali ga je vide jedan prijatelj.

- Izašao je iz kuće u sedam sati, telefon, novčanik, ključeve ostavio u kući i tada gubi mu se svaki trag. Drug ga je video da je ušao i potom izašao kroz druga vrata, drugi prolaz, ne umem to ni da objasnim i dete je nestalo - kaže potresena majka za Telegraf.rs.

Kako kaže, njen sin nije imao nikakav problem. Vodio je normalno život kao i svaki mladić. Ima dosta prijatelja, studira i radi u Novom Sadu i nikada ništa nije moglo da nasluti da bi do ovoga moglo da dođe.

- Zato sam ja i prijavila jer meni je to bilo abnormalno, nikakav problem nikad nije imao. Sve njegove prijatelje sam nazvala niko ne zna gde je i gde može da bude. On je dete koje studira radi, najnormalnije, nije imao probleme, nije bio asocijalan - rekla je ona kroz suze.

Prema rečima majke, Jovan je bio nonšalantno obučen, kao da je otišao do prodavnice. Na sebi je imao trenerku sivo-belu, plavo-sivu jaknu i oker duboke zimske patike.

Slučaj je prijavljen policiji, a majka nestrpljivo čeka da joj se neko javi sa bilo kakvim vestima na broj: 065 204 1527.

Ostavite komentar