Vesti > Srbija

Isplivale NOVE INFORMACIJE u vezi Nursetovog NESTANKA! Navodno pronađen AUTOMOBIL, a potraga za mladićem se nastavlja

Prema informacijama iz policije i dalje se vrši pretraga terena u Karajukića Bunarima

Izvor: K1info/telegraf.rs

10/02/2024 > 15:38

podeli vest:

Isplivale NOVE INFORMACIJE u vezi Nursetovog NESTANKA! Navodno pronađen AUTOMOBIL, a potraga za mladićem se nastavlja
Foto: Društvene mreže


Nusret Destanović iz Tutina već tri dana vodi se kao nestao. Na društvenim mrežama počele su da se pojavljuju informacije o tome da je pronađeno njegovo telo, kao i da je najverovatnije u pitanju ubistvo, ali, kako kažu za Telegraf.rs iz PU Novi Pazar, potraga za nestalim mladićem i dalje traje.

Na društvenim mrežama pojavile su se informacije da je pronađeno zapaljeno vozilo u kojem je Nusret poslednji put viđen i da je telo bilo u vozilu, dok su posle toga "isplivale" informacije o tome da je automobil pronađen u Novom Pazaru, ali da Nusreta i dalje nema.

Prema informacijama iz policije, i dalje se vrši pretraga terena u Karajukića Bunarima, kako bi se pronašli bilo kakvi tragovi koji bi mogli da pomognu u rešavanju slučaja i pronalasku Nusreta.

Podsetimo, Nusret je poslednji put viđen u svom automobilu u četvrtak oko dva sata nakon ponoći na benzinskoj pumpi u selu Karajukića bunari. Od tada mu se izgubio trag.

U međuvremenu je pronađena njegova vozačka dozvola, a osoba koja je dokument pronašla ostavila je fotografiju na društvenoj mreži Facebook, u nadi da će vlasnik da se javi.

Policija je danas izašla na teren i u toku je potraga za Nusretom, a pozvani su i dobrovoljci koji žele da se priključe traganju za nestalim mladićem.

Ostavite komentar