Vesti > Srbija

Počela PRODAJA MESEČNIH KARATA za vozove na relaciji Subotica-Segedin-Subotica: Evo KOLIKO KOŠTAJU

Na relaciji Subotica - Horgoš - Segedin/Szeged - Horgoš - Subotica, će dnevno saobraćati pet pari vozova

Izvor: K1info

04/12/2023 > 17:45

podeli vest:

Počela PRODAJA MESEČNIH KARATA za vozove na relaciji Subotica-Segedin-Subotica: Evo KOLIKO KOŠTAJU
Foto: Srbijavoz


Kompanija „Srbijavoz“ a.d. obaveštava korisnike svojih usluga da od danas, 4. decembra, počinje prodaja mesečnih karata na putničkim blagajnama „Subotica“ i „Palić“ za vozove koji saobraćaju na relaciji Subotica-Segedin-Subotica. Osnov za kupovinu mesečne karte je posedovanje legitimacije K-13 SRB PLUS.

Cena mesečne karte od stanica „Subotica“ i „Palić“ do uputne stanice na teritoriji Mađarske iznosi 80 evra za odrasle i 50 evra za studente i đake. 

Cena mesečne karte od stanica „Hajdukovo“, „Bački Vinogradi“ i „Horgoš“ do uputne stanice na teritoriji Mađarske iznosi 65 evra za odrasle i 40 evra za studente i đake.

Podsećamo putnike da se karte za međunarodni saobraćaj ne mogu kupiti preko mobilne aplikacije, već na blagajnama i kod konduktera. 

Red vožnje i stajališta

Na relaciji Subotica - Horgoš - Segedin/Szeged - Horgoš - Subotica, će dnevno saobraćati pet pari vozova prema sledećem redu vožnje: iz Subotice ka Segedinu u 6.03, 7.37, 13.37, 16.37 i 19.37, a iz Segedina ka Subotici u 5.19, 8.58, 14.58, 17.58 i 21.43 časova.

Za potrebe ulaska i izlaska putnika u Srbiji vozovi imaju stajanje u sledećim službenim mestima: Subotica javna skladišta, Palić, Hajdukovo, Bački Vinogradi i Horgoš, a na teritoriji Mađarske: Röszke i Szentmihálytelek.

Ostavite komentar