Vesti > Srbija

NESTAO FILIP (21): Auto nađen OTKLJUČAN KOD MOSTA, evo šta o njemu kažu ZABRINUTI DRUGOVI

Dečko je visok oko 175 centimetara, ima braon oči i smeđu kosu. Ukoliko imate bilo kakve informacije obavestite policiju.

Izvor: K1info/telegraf.rs

21/11/2023 > 16:59

podeli vest:

NESTAO FILIP (21): Auto nađen OTKLJUČAN KOD MOSTA, evo šta o njemu kažu ZABRINUTI DRUGOVI
Foto: nestalisrbija.rs


Filip Urumović (21) nestao je 20. novembra u mestu Klenak, opština Ruma. Roditelji i prijatelji ga traže, otac i majka dodatno uplašeni zbog okolnosti pod kojima je nestao.

- Filip je dečko za primer. Nije se svađao, nije imao probleme. Vredan momak. Radi u fabrici, živi sa majkom, a brinuo se i o baki... - ovako, s ponosom, ali duboko zabrinuti, pričaju drugovi Filipa. 

Okolnosti pod kojima je nestao posebno su skrhale njegovu porodicu, pa ni majka ni otac nemaju snage da pričaju o svemu što se desilo.

- Automobilom se odvezao u osam ujutru do starog mosta. Uzeo je samo ključeve i mobilni. Novčanik je ostavio. Pored mosta je nađen samo otključan automobil. Od tad se ne javlja - priča jedan od četvorice drugova sa kojima se Telegraf našao u mestu Klenak.

Foto: nestalisrbija.rs

 

Sva četvorica ističu da je bio primeran, da nije imao nikakve probleme, neprijatelje ni dugove.

- Njegovi su jako potrešeni. Roditelji su mu razvedeni i živi sa majkom. Bio je privržen i baki, brinuo je za nju. Nije imao ni emotivnih problema, nije imao devojku - dodaju drugovi, zatečeni svime što se desilo.

- Molimo se samo da ga nađu živog - poručuju oni.

Oni će sutra i sami organizovati potragu za Filipom. Njegovi drugari imaju želju da se što više ljudi okupi sutra u 9 časova ujutru, na starom mostu i da pomognu oko potrage svojim prisustvom i bilo kakvom dodatnom opremom u vidu čamaca i bilo čega drugog što bi pomoglo u potrazi.

Filip je visok oko 175 centimetara, ima braon oči i smeđu kosu. Ukoliko imate bilo kakve informacije obavestite policiju.

Ostavite komentar