Vesti > Beograd

POKLON VAUČERI od 6.000 DINARA za DECU IZ BEOGRADA! Evo GDE će moći da se iskoriste i do KADA važe

Vaučeri će važiti od decembra ove godine, pa do marta 2024.

Autor: K1info/ekapija

21/11/2023 > 15:53

podeli vest:

POKLON VAUČERI od 6.000 DINARA za DECU IZ BEOGRADA! Evo GDE će moći da se iskoriste i do KADA važe
Foto: Freepik.com


Beogradski sekretarijat za obrazovanje i dečju zaštitu dodeliće ove godine ukupno 380.000 vaučera u vrednosti od po 6.000 dinara za kupovinu zimske i letnje odeće i obuće, opreme za sport, rekreaciju i zabavu, školske opreme, proizvoda za bebe i igračaka za decu starosti od 0 do 19 godina.

Kako se navodi u odluci o dodeli, ove godine će poklon vaučeri moći da se iskoriste u objektima kompanija "Planeta Sport", "Dexy Co Kids", "Sport Vision", "N Sport" i "Trendmaker". Ukupna vrednost ugovora je 2,28 milijardi dinara, prenosi Ekapija.

Vaučeri će važiti od decembra 2023. godine do 1. marta 2024. godine i moći će da se iskoriste za kupovinu kompletnog asortimana u maloprodajnim objektima izabranog ponuđača/isporučioca i to za kupovinu proizvoda koji su na trenutnim aktuelnim akcijama u maloprodajnim objektima, kao i na onlajn sajtovima.

Korisnik može za vreme važenja vaučera, da iznos vaučera sukcesivno troši, a može i da obavi doplatu drugim sredstvima plaćanja u slučaju da ukupan račun bude veći od vrednosti vaučera. Korisnici vaučera, kako je precizirano u javnom pozivu, jesu "deca starosti od 0 do 19 godina" koja nisu obuhvaćena vaspitno obrazovnim programom, a jedan od roditelja ili staratelja ima prebivalište ili stalno boravište na teritoriji Beograda, kao i deca koja pohađaju predškolske ustanove (jaslice, vrtići, pripremni predškolski program) i učenici osnovnih i srednjih škola na teritoriji Beograda, bez obzira na osnivača ustanove.

Pravo na vaučere imaće i zaposleni i radno angažovani u predškolskim ustanovama, osnovnim i srednjim školama na teritoriji grada, bez obzira na to ko je osnivač ustanove, kao i zaposleni i radno angažovani u Centru dečjih letovališta i oporavilišta grada Beograda i zaposleni i radno angažovani u Bebi servisu Beograd.

Ostavite komentar