Vesti > Srbija

Vučić u poseti Loznici: Predsednik obišao ZAVRŠNE RADOVE na hotelu "Podrinje" (VIDEO)

U pitanju je zdanje na četiri etaže, površine 4.700 kvadratnih metara

Izvor: K1info/Tanjug

18/11/2023 > 12:22

podeli vest:

Vučić u poseti Loznici: Predsednik obišao ZAVRŠNE RADOVE na hotelu "Podrinje" (VIDEO)
Foto: Tanjug/Tara Radovanović


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas, u okviru posete Loznici, završne radove na renoviranju hotela "Podrinje" u Banji Koviljači.

Hotel se nalazi na obodu Podrinjskog regiona u jednoj od najlepših banja u Srbiji, a u obilasku sa predsednikom Vučićem su i ministar turizma Husein Memić i predstavnici lokalne samouprave.

U pitanju je zdanje na četiri etaže, površine 4.700 kvadratnih metara. 

Predsednik Vučić je prilikom obilaska hotela Podrinje rekao da je Banja Koviljača prelepa, i da je hotel lepo uređen.

- Rekli su mi da ste zaposlili 50 radnika, to je sjajno. Mint zapošljava skoro 2000 ljudi ovde, hvala našim kineskim prijateljima. Srećan sam, nešto smo uspeli da popravimo i promenimo - rekao je predsednik.

Hotel obuhvata 43 moderno opremljene jednokrevetne i dvokrevetne sobe, zatim ima i salu za sastanke i konferencije, igraonicu, restoran i kafe-bar. Ima i spa sadržaje, parno kupatilo, finsku saunu, slanu sobu, bazen. Hotel "Podrinje" kupila je firma "Long glori trejding limited" iz Hong Konga 2019. godine za 109 miliona dinara, odnosno nešto manje od jednog miliona evra.

Vučić će posle obići i novoizgrađeni stadion "Lagator" u Loznici. Izgradnja i opremanje lozničkog stadiona, koji ima dva nivoa tribina, koštala je oko 30 miliona evra. Stadion može da primi nešto više od 8.000 posetilaca.

Ostavite komentar