Vesti > Srbija

PREDSEDNIK VUČIĆ O NAPADIMA NA PORODICU: Nije ni PRISTOJNO, ni LJUDSKI da pričaju o Danilu, Milici i Vukanu

Danas je otvaranje novoizgrađenog stadiona "Lagator"

Izvor: K1info

18/11/2023 > 10:11

podeli vest:

PREDSEDNIK VUČIĆ O NAPADIMA NA PORODICU: Nije ni PRISTOJNO, ni LJUDSKI da pričaju o Danilu, Milici i Vukanu
Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govori o aktuelnim temama, i kako kaže, danas će posetiti Loznicu gde je otvaranje stadiona. Takođe, predsednik se osvrnuo i na napade koje su usmerene ka njegovoj porodici i njemu lično.

Predsednik se osvrnuo i na medije u Srbiji, i kako je rekao, napadi na političare narodu samo može doneti štetu.

- Posao medija, kakvi god da su, posao je da napadaju ljude, problem je u političarima koji ne razumeju da to nije dobro za njih, da mržnja koju seju i šire njima nanosi štetu - rekao je predsednik.

Vučić o napadima na njegovu decu

Dodao je da nema problem da mu daju dijagnoze: "Nisam lekar, ali na dve stvari hoću da odgovorim", istakao je predsednik.

- Što se štrajkova tiče, to je svakog dana, ne postoji dan otkad sam predsednik da nije bilo protesta, štrajkova. Ovde bih o tri stvari da govorim, nekad je dobro da ovo vidim. Nemam problem sa tim da daju dijagnoze, nisam lekar, ne umem da odgovorim na sve to. Na dve stvari hoću da odgovorim, jedna se tiče moje porodice, nemaju prava da o tome govore, to nije pristojno, ljudski niti bilo šta znaju o Danilu, Milici, Vukanu. Ono što je ovde problem jesu političke konotacije, jer medicinske govore o njima, o obema, i nalagodavcima, glavnom, Draganu Đilasu i Šolaku. Mislim da poljoprivrednici imaju težak život, naročito stočari. Ovi koji štrajkuju, tu ima mnogo politike, zahtevi su im bili teški za državu. Minimalnu cenu goriva plaćaju.

Stadion u Loznici

- Spremam se za Loznicu, idemo da otvaramo stadion, sutra u Zaječaru otvaramo, danas dolazi Džajić, velika fešta. Idemo i u Leskovac gde bi naši trebalo da pobede Bugare i da odu na Evropsko prvenstvo - rekao je predsednik za TV Pink. 

Nakon ovog gostovanja, predsednik će danas posetiti Loznicu, gde će obići završne radove na renoviranju hotela "Podrinje" u Banji Koviljači, kao i novoizgrađeni stadion "Lagator", saopštila je predsednikova pres služba.

Hotel "Podrinje", smešten u Loznici, postao je deo kineske investicije 2019. godine, kada je firma "Long glori trejding limited" iz Hong Konga za 109 miliona dinara, odnosno manje od jednog miliona evra, postala vlasnik ovog zdanja. Ovaj hotel ima četiri etaže i prostire se na površini od 4,7 hiljada kvadratnih metara.

Novi "Lagator", je takođe deo kineske investicije. Izgradnja i opremanje ovog stadiona, koji ima dva nivoa tribina, koštalo je oko 30 miliona evra. Sa kapacitetom od preko 8.000 posetilaca, ovaj stadion će biti važno mesto za sportska dešavanja u Loznici.

Ova ulaganja kineskih investitora u Loznicu predstavljaju važan korak u razvoju ovog grada. Pored hotela i stadiona, očekuje se da će se i ostale oblasti privrede razvijati, a time i otvarati nova radna mesta za stanovnike ovog kraja.

Ostavite komentar