Vesti > Beograd

Ove godine otvara se NOVA POŠTA u Nemanjinoj: Potpuno novi koncept na 900 KVADRATA

Na ovoj lokaciji gradi se moderni hab, koji će biti reprezentativni primer toga kako će sve velike pošte u Srbiji izgledati

Izvor: K1info/Tanjug

18/03/2023 > 11:16

podeli vest:

Ove godine otvara se NOVA POŠTA u Nemanjinoj: Potpuno novi koncept na 900 KVADRATA
Foto: Shutterstock

Nova Pošta, na uglu Nemanjine i Sarajevske ulice, planirano je da bude otvorena ove godine, u prostoru od 900 metara kvadratnih.

Na ovoj lokaciji gradi se moderni hab, koji će biti reprezentativni primer toga kako će sve velike pošte u Srbiji izgledati u budućnosti, izjavio je vd. direktora Pošte Srbije Zoran Đorđević. 

- To je jedan potpuno novi koncept, videćete kako će izgledati. Ideja je da sve buduće pošte budu otvarane po tom konceptu - da budu najbolje iskorišćene i pruže najbolju uslugu građanima - rekao je Đorđević za Tanjug. 

Zgrada pošte u Savskoj ulici je predata državi, ali se tu trenutno i dalje nalaze šalteri Pošte Srbije, ali i MUP-a, pošto se zgrada MUP-a u Savskoj ulici renovira. 

Kako je najavio Đorđević, planirano je da se od  juna ove godine, pošta premesti u kancelarije Jugoslovenskog rečnog brodarstva, a MUP vrati u renoviranu zgradu u Savskoj. 

Prema njegovim rečima zgrada Pošte je predata državi i imaće potpuno drugu namenu.

- Ja se iskreno i, kao rođeni Beograđanin, radujem što će ta zgrada dobiti izgled kakav je imala ranije i da će biti u potpunosti iskorišćena. Trenutno u toj zgradi radi pošta i MUP, i to je sve ograničeno do juna. Od juna, mi smo dobili kancelarije u Jugoslovenkom rečnom brodarstvu gde će preći i nacionalna administracija, a na uglu Nemanjine i Sarajavske, gde je bivši "Boreli", biće pošta budućnosti na 900 kvadrata - rekao je Đorđević. 

 

 


 

 

Ostavite komentar