Vesti > Srbija

Petković pita KURTIJEVU POLICIJU: Da li je u Banjskoj bilo PLAĆENIH UBICA?

Zbog čega tzv. kosovska policija nije dozvolila misiji Euleks učešće u istražnoj operaciji u Banjskoj?

Izvor: K1info/Tanjug

28/09/2023 > 11:56

podeli vest:

Petković pita KURTIJEVU POLICIJU: Da li je u Banjskoj bilo PLAĆENIH UBICA?
Foto: N1 printscreen

Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Petar Petković uputio je danas novo ključno pitanje povodom događaja u Banjskoj u kojem je ubijeno troje Srba pitajući da li je među specijalcima tzv. kosovske policije bilo i plaćenih ubica obučavanih u terorističkim kampovima, čiji je zadatak bio da hladnokrvno pobiju Srbe u Banjskoj.

- Da li je u redovima specijalaca kosovske policije bilo i plaćenih ubica obučavanih u terorističkim kampovima, čiji je zadatak bio da pobiju Srbe? Da li je zadatak tih plaćenih ubica dovedenih u PR sa raznih strana bio da hladnokrvno pobiju Srbe u Banjskoj? - napisao je Petković na društvenoj mreži X (Tviter).

Petković je prethodno upitao i zbog čega tzv. kosovska policija nije dozvolila misiji Euleks učešće u istražnoj operaciji u mestu Banjska i šta je to trebalo sakriti u istrazi tog događaja u nedelju, kada su ubijeni jedan policajac i trojica Srba.

- Zašto Kosovska policija nije dozvolila učešće Euleksa u istražnoj operaciji mesta Banjska? Zašto je bilo potrebno da Kosovska policija sama obavi istragu, bez prisustva Euleksovih istražitelja? Šta je to što je trebalo sakriti u istrazi? - napisao je Petković na platformi X.

Ostavite komentar