Vesti > Srbija

Ne zaboravljamo svoje HEROJE: Ministar Gašić uručio poklone DECI NASTRADALIH POLICAJACA

Ministar je rekao da Ministarstvo ne zaboravlja svoje heroje i da su oni, kao njihovi potomci, važan deo velike porodice policije

Izvor: K1info

31/08/2023 > 15:28

podeli vest:

Ne zaboravljamo svoje HEROJE: Ministar Gašić uručio poklone DECI NASTRADALIH POLICAJACA
Foto: MUP RS


Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić uručio je danas, povodom početka nove školske godine, prigodne poklone deci poginulih i ranjenih pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, istakavši da Ministarstvo ne zaboravlja svoje heroje i da su oni, kao njihovi potomci, važan deo velike porodice policije.

- Ministarstvo unutrašnjih poslova ne zaboravlja svoje heroje, a osim hrabrosti, njihov zalog ovoj zemlji ste vi, njihovi potomci koji, sa ponosom na svoje očeve, koračate kroz život, a mi stojimo uz vas u tom veličanstvenom hodu neizmernom podrškom i večnom zahvalnošću - rekao je ministar Gašić deci stradalih i ranjenih pripadnika.

Poručio im je da su njihovi očevi časni i požrtvovani ljudi, velikog i neustrašivog srca, koji su iskazali nesebičnu ljubav prema svojoj zemlji, kao i da su neki od njih izgubili život i zdravlje kako bismo svi mi danas živeli u bezbednoj Srbiji.

Foto: MUP RS

 

- Budite vredni i dobri đaci. Vi ste budućnost ove zemlje i među vama možda bude i onih koji će nakon školovanja želeti da nastave stopama svojih očeva, da obuku policijsku uniformu i postanu pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova - kazao je Gašić, poželevši deci srećan početak nove školske godine

Ostavite komentar