Vesti > Srbija

Šmekerski POTEZ policajaca: SNIMAK iz Novog Sada, nastao tokom NEVREMENA, vraća OSMEH

Na društvenim mrežama pojavio se snimak policajaca koji su nosili devojke preko potopljenih ulica

Izvor: K1info/Direktno.rs

18/05/2023 > 12:20

podeli vest:

Šmekerski POTEZ policajaca: SNIMAK iz Novog Sada, nastao tokom NEVREMENA, vraća OSMEH
Foto: TANJUG/MILOŠ MILIVOJEVIĆ/nr


Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, zbog posledica padavina, intervenisali su u poplavama na teritoriji Grada Novog Sada, opštine Beočin, Sremskim Karlovcima, Zrenjaninu, Šapcu, Rumi i Valjevu, a u akciji spasavanja bili su uključeni i vatrogasci-spasioci. 

Prema poslednjim informacijama, u ovom gradu u jakom nevremenu povređene su dve osobe. Među brojnim video-snimcima, koji su preplavili mreže u Srbiji, a na kojima su zabeleženi napori policajaca i vatrogasaca da pomognu svima koji su se sinoć i noćas našli u nevolji, izdvaja se jedan, koji je osvojio srca širom zemlje.

Naime, na društvenim mrežama pojavio se snimak dvojice policajaca koji su nosili dve devojke preko potopljenih ulica, na bezbedno mesto.

Svi su ih na mrežama zdušno nahvalili, a bilo je i onih koji su se našalili da voda na tom mestu i nije bila baš tako duboka, te da ih "ne bi oni tako nosili da nisu zgodne i mlade", ali nije baš tako. 

Brojni snimci koje su građani pravili širom Srbije pokazuju da su i vatrogasci i policajci u poplavljenim područjima noćas bili na visini zadatka i pomagali doslovno svakom da zdrav i prav dođe kući iz ovog kijameta.

 

Ostavite komentar